Bloomsite Review en Vergelijken [2023] Websites voor Therapeuten

Bloomsite Review en Vergelijken [2023] Websites voor Therapeuten

Beste vergelijker, hier vind je een complete review over Bloomsite. De centrale vraag is of dit de beste keuze is als websitesysteem voor jouw online business. We gaan in de diepte reviewen over alle voor- en nadelen van Bloomsite. Tevens gaan we Bloomsite vergelijken met andere websitesystemen. Dit artikel bevat ook een review en vergelijking over Bloom Academy, een online leerplatform voor therapeuten, coaches en online ondernemers.

We gaan zien dat Bloomsite een uniek aanbod heeft voor therapeuten en coaches, maar dat het niet voor iedereen geschikt is. Is het voor jou geschikt?

Op naar de vergelijking!

Inhoudsopgave:

Bloomsite Review: beste keuze als website software voor therapeuten en coaches?
Waarom Bloomsite? Review voor- en nadelen als websitesysteem voor coaches en therapeuten
Bloomsite Vergelijken: aanbieders van websitesysteems voor therapeuten en coaches
Bloom Academy reviews: online community voor therapeuten, coaches en ondernemers
Recensies en ervaringen met Bloomsite
Conclusie: waarom wel, en waarom niet, therapeuten en coaches voor Bloomsite kiezen

Bloomsite Review: beste keuze als websitesoftware voor therapeuten en coaches?

bloomsite-review

Bloomsite zag een probleem en creëerde een oplossing: een websitesysteem voor therapeuten, coaches en praktijken die zorgt voor meer online bezoekers en klanten. Zo kan je als therapeut of coach volledig richten op jouw praktijk, terwijl je de website en Google voor jou laat werken.

Dat is wat Bloomsite in de kern doet. Zij biedt een websitesoftware aan waarmee therapeuten, coaches en andere internetondernemers een complete en effectieve website kunnen maken die wél klanten aantrekt. Je kan de website zelf eenvoudig beheren, maar het vergt geen technische kennis! Zo ben je niet langer afhankelijk van die onbereikbare websitebeheerder…

Vanuit deze Bloomsite review blijkt dat ze nog een stap verder gaan. Een mooie, goede website bouwen is één. Een tweede uitdaging is om vindbaar te worden in Google. En de grootste uitdaging is om vanuit méér bezoekers ook méér klanten te halen.

Uit reviews van Bloomsite is duidelijk dat zij een effectief websitesysteem bieden waarmee therapeuten en coaches haar praktijk laten groeien.

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina van Google – Ariane Sprengers (Bloomsite review)

Het gebruik is tevens eenvoudig. Zo staat er in feite een complete website voor je klaar. Je kan zelf de inhoud bepalen, en zonder technische kennis blokken aanpassen. Tevens staan ze voor goede begeleiding.

Dit maakt Bloomsite een krachtige oplossing voor therapeuten en coaches die wel online willen groeien, maar simpelweg wat hulp kunnen gebruiken in zowel een goede website als begeleiding.

Waarom Bloomsite? Hieronder vind je onze review met voor- en nadelen.

Waarom Bloomsite? Review voor- en nadelen als websitesysteem voor coaches en therapeuten

Wij hebben zelf veel ervaring met website software reviews. Zo maken wij zelf ook gebruik van een websitesysteem die je kan vergelijken met Bloomsite. Bloomsite daarentegen heeft een specifieke focus op therapeuten en coaches. Deze focus brengt unieke voor- en nadelen voor deze doelgroep.

Review Bloomsite voordelen:

 • Kant-en-klare professionele websites voor therapeuten en coaches
 • De website kan je volledig zelf beheren zonder technische kennis
 • Dankzij SEO zijn de Bloomsite websites goed vindbaar in Google, zodat je meer bezoekers krijgt
 • Met effectieve tools kan je meer bezoekers omzetten naar meer klanten
 • Bloomsite biedt volledige begeleiding en support
 • Je kan de website ook door hen laten bouwen
 • Het is werkelijk een alles-in-één websitesysteem

Uit reviews en vergelijkingen weten wij dat er meerdere websitesystemen zijn. Het unieke aan Bloomsite is dat zij volledig gericht zijn op therapeuten en coaches. Heb je een eigen praktijk of coachprogramma? Kiezen voor Bloomsite betekent dat je ook gebruik kan maken van hun expertise. Ze hebben reeds 400+ therapeuten en coaches geholpen.

Tijdens hun 1-op-1 begeleiding kunnen ze je dan ook alle best practices leren. Zo krijg je een ongekende kickstart naar een succesvolle online website!

bloomsite-voordelen

Review Bloomsite nadelen:

 • Er zijn meerdere aanbieders met een goed websitesysteem. Zie hieronder voor de vergelijking
 • Alhoewel de bloomsite software ook geschikt is voor andere soort websites, zijn ze vooral gericht op therapeuten en coaches. Voor deze ondernemers bieden ze dan ook de meeste toegevoegde waarde

Meer weten over het aanbod? Klik hier voor meer informatie en kortingacties

Bloomsite Vergelijken: aanbieders van websitesysteems voor therapeuten en coaches

Na onze Bloomsite review en onze ervaringen met andere websitesoftware vergelijkingen, is onze conclusie dat Bloomsite de beste keuze is voor therapeuten en coaches. Deze bevinding maken we op basis van het feit dat zij zich volledig richten op therapeuten en coaches. Als jij hiertoe behoort, weet je zeker dat je een online website krijgt die volledig aansluit op jouw wensen en business. Immers, zij weten exact wat je nodig hebt om online succesvol te worden. Daarbij zijn de 1-op-1 begeleiding en de Bloom Academy (zie hieronder) tevens van toegevoegde waarde.

Qua tarieven zijn ze tevens goedkoper dan menig aanbieder. Zeker voor de combinatie met websitesysteem + begeleiding.

Meer weten over de tarieven en kortingen bij Bloomsite? Klik hier voor meer informatie

Bij het vergelijken van Bloomsite zien we maar één waardig alternatief, genaamd Phoenix. Beide partijen zijn namelijk best-in-class voor het maken van professionele websites die ook hoog in Google scoren. Dit laatste is echt een vak apart. Maar weinig websitesystemen hebben een goede SEO, wat leidt tot goede vindbaarheid in Google.

In de tabel hieronder vergelijken we Bloomsite met Phoenix:

bloomsite-vergelijken

Bron: LOISIR.nl reviews en vergelijken

Phoenix websitesysteem kan je zien als de grote broer. Het is de toonaangevende websitesoftware voor hoge SEO resultaten. Ook krijg je toegang tot veel effectieve marketingtools, conversietemplates en SEO tools. Alles om meer bezoekers, meer leads en meer klanten te genereren.

Wij maken ook gebruik van Phoenix. Deze website is gebouwd op de Phoenix websitesoftware. En het werkt, want jij bent op deze pagina terecht gekomen. Wil je hier meer over weten? Lees hier onze Phoenix ervaringen en onze resultaten met +2296% groei in bezoekers.

Qua tarieven is Phoenix duurder dan Bloomsite, maar je krijgt wel meer waarde voor je geld. Ook bieden zij 5 licenties aan in plaats van 1. Dit betekent dat je vijf websites kan bouwen. De effectieve prijs per website daalt daarmee tot €300, en dan is Phoenix weer goedkoper dan Bloomsite.

Samengevat: Bloomsite is de beste keuze specifiek voor therapeuten en coaches, mede omdat je maar één website nodig hebt en je persoonlijke begeleiding krijgt. Phoenix is de beste keuze voor iedere soort internetondernemer die succesvol online wilt groeien (zoals wij 😊).

Meer weten over Phoenix? Klik hier voor meer informatie

Bloom Academy reviews: online community voor therapeuten, coaches en ondernemers

recensies-en-ervaringen-bloomsite

We vervolgen onze Bloomsite review met een zijstapje: de Bloom Academy. Naast het websitesysteem kan je ook toetreden tot de Bloom Academy. Dit is een complete online leerplatform om te leren succesvol ondernemen en je praktijk of coaching business te laten groeien.

Het afgelopen jaar heeft Bloomsite meer dan 20.000 therapeuten, coaches en trainers mogen helpen naar online succes. Na meer dan 6 jaar ervaring weten ze exact wat er nodig is om succesvol te worden. Al die kennis is samengebundeld in de Bloom Academy: hét leerplatform met online trainingen, business challenges, 2x LIVE masterminds en een complete community.

Zijstapje: als coach kan je ook je eigen community met hoge winstgevendheid oprichten. Lees hiervoor deze Huddle review met meer informatie.

Vanuit onze Bloom Academy reviews blijkt dat het aanbod zeer groot is. Hiervoor kunnen we beter doorverwijzen naar de website met meer informatie. Via die link vind je het totale aanbod van de Bloom Academy.

Uiteraard zijn er ook andere aanbieders als online leerplatform voor succesvol ondernemen.

Een van de beste aanbieders op dit vlak is de IMU+. Ook dit is een compleet leerplatform + community voor online ondernemers die meer succes willen behalen. Daarbij is het aanbod werkelijk gigantisch, zoals:

 • Maandelijkse website reviews, expert sprekers en IMU sessies voor online marketing
 • Een grote community met duizenden ondernemers
 • Complete cursussen voor succesvol online ondernemen, met letterlijk honderden uren aan trainingsvideo’s en ander lesmateriaal

Meer weten over IMU+? Klik hier voor meer informatie

Recensies en ervaringen met Bloomsite

Na onze Bloomsite review en vergelijking zijn we enthousiast over de websitesoftware. Niet voor iedereen. Over het algemeen vinden we Phoenix een beter websitesysteem zoals hierboven beargumenteerd. Ben je echter een therapeut, coach of trainer? En wil je een succesvolle en effectieve website die meer bezoekers, leads en klanten aantrekt? In dit specifieke geval is Bloomsite de beste keuze.

Bloomsite is dé expert als websitebouwer voor therapeuten en coaches. Met name de persoonlijke begeleiding die je erbij krijgt, is van unieke toegevoegde waarde.

Wij zijn enthousiast. En anderen? Dit is zijn recensies en ervaringen met Bloomsite vanuit klanten:

bloom-reviews

De klantenrecensies en ervaringen met Bloomsite die wij vinden via Google zijn heel positief. In totaal krijgen ze een reviewscore van 4,8 uit 5. Niet alle reviews gaan louter over het websitesysteem. De ervaringen gaan vooral over het totaalplaatje. Zo hebben ze naast het websitesysteem ook bepaalde challenges gevolgd. Of ze zijn aangesloten op de Bloom Academy, die tevens louter positieve reviews en ervaringen heeft gebracht.

Zowel onze Bloomsite review als die van klantenervaringen zijn zeer positief. Dit is simpelweg de beste keuze voor therapeuten n coaches die een succesvolle website willen hebben voor meer klanten.

Meer weten over de tarieven bij Bloomsite? Klik hier voor tarieven en kortingacties

Conclusie: waarom wel, en waarom niet, therapeuten en coaches voor Bloomsite kiezen

Na deze Bloomsite review en vergelijking weten we dat het een totaalaanbieder is voor therapeuten en coaches die een succesvolle online website willen. Ook kan je er terecht voor uitgebreide trainingen en community via de Bloom Academy.

Na onze review is duidelijk dat Bloomsite de beste keuze is voor therapeuten en coaches. Met name de expertise van het team geeft unieke toegevoegde waarde. Bloomsite heeft meer dan 20.000 therapeuten en coaches geholpen. Ze weten exact wat wel en niet werkt. Daarom is het mijns inziens meer dan alleen een websitesysteem. Wij zien Bloomsite ook als een persoonlijke begeleider en consultant die je er gratis bijkrijgt wanneer je kiest voor hun websitesoftware.

Kortom, beslist het overwegen waard en dit kan wel eens jouw kans zijn om groot succes te boeken. Op naar een succesvolle praktijk die online automatisch klanten aantrekt!

Vandaag beginnen uitproberen of de kortingen/acties bekijken? Bezoek hier de website van Bloomsite

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie