Bloom Academy Review & Vergelijken [2023] Community + Cursus

Bloom Academy Review & Vergelijken [2023] Community + Cursus

Beste vergelijker, hier vind je een complete review over Bloom Academy. Een online community en cursus voor succesvol ondernemen voor therapeuten en coaches. De vraag is of dit de beste keuze is als leerplatform voor online ondernemen. En daarom gaan we Bloom academy vergelijken met vergelijkbare aanbieders. Na het lezen van deze review weet jij of Bloom Academy voor jou de beste keuze is als online cursus en community.

Is Bloom Academy de beste keuze als cursus voor online ondernemen?

Op naar de vergelijking!

Inhoudsopgave:

Bloom Academy: complete cursus en community voor therapeuten en coaches die succesvol willen ondernemen
Voor- en nadelen van Bloom Academy [Review]
Bloom Academy vergelijken met andere cursussen en leerplatformen voor online ondernemen
IMU+ vs. Bloom Academy vergelijken
Tibor Consultancy Group vs. Bloom Academy
Bloom Academy reviews, ervaringen en recencies
Conclusie: Niet de beste. Wel een goede cursus voor online ondernemen

Bloom Academy: complete cursus en community voor therapeuten en coaches die succesvol willen ondernemen

bloom-academy-vergelijken

Bloom Academy is een initiatief van Bloom. Een spontaan team met 7+ jaar expertise in de wereld van (online) ondernemen voor therapeuten en coaches. Naast Bloom Academy bieden ze enkele unieke producten aan, waaronder het populaire Bloomsite.

Bloomsite is een websitesysteem waarmee therapeuten en coaches zonder technische kennis een succesvolle website kunnen lanceren voor meer bezoekers én klanten. Lees hier alles over onze ervaringen met Bloomsite.

Bloom Academy is geen software, maar een online leerplatform. Het betreft een complete cursus voor therapeuten en coaches die succesvol willen ondernemen. Naast de complete cursus vind je er ook een community, maandelijkse LIVE sessies en persoonlijke begeleiding.

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina in Google – Arianne Sprengers over Bloom Academy

Samengevat vind je unieke kennis op de Bloom Academy, zoals:

 • 10 complete online cursussen
 • Maandelijkse business challenges (om samen verder te komen)
 • Maandelijkse website reviews (waaronder die van jou)
 • Maandelijkse masterminds over specifieke topics
 • LIVE sessie opnames
 • Een levendige community met therapeuten en coaches

De Bloom Academy is een combinatie van online ondernemen en een succesvolle praktijk oprichten. Alhoewel de cursussen geschikt zijn voor iedere internetondernemer, ligt de focus echt op therapeuten en coaches.

Hier maakt Bloom Academy ook een onderscheidend verschil: zij combineren jarenlange ervaring in het begeleiden van 20.000 therapeuten en coaches in een allesomvattende cursus. Voeg daar de maandelijkse sessies aan bij, en je krijgt hele concrete kennis over hoe je jouw praktijk exponentieel kan laten groeien. Dit gebeurt allemaal vanuit het online ondernemen: vindbaar worden met een online website en vanuit daar betalende klanten aantrekken.

Let op: uit onze vele reviews en vergelijken kunnen we aangeven dat Bloom Academy niet de beste keuze is als online leerplatform voor internetondernemers in het algemeen. Hieronder vergelijken we de beste keuze.

Ben je therapeut en/of coach? Dan is Bloom Academy wel de beste keuze. Het team van Bloom is een expert in de wereld van therapeuten. Met de persoonlijke begeleiding die je vanuit hen en de community krijg, zal jouw praktijk veel harder groeien.

Meer weten over Bloom Academy? Klik hier voor meer informatie

Voor- en nadelen van Bloom Academy [Review]

bloom-academy-review

Hieronder een complete review van Bloom Academy op praktische voor- en nadelen:

Review Bloom Academy voordelen:

 • Zeer compleet cursusmateriaal met 10 uitgebreide cursussen voor online ondernemen en groeien naar een succesvolle praktijk
 • Klantenervaringen geven aan dat de cursussen heel concreet zijn. Ze zetten echt aan tot actie, en je weet precies wat te doen staat. Dit is mogelijk vanwege de uitgebreide kennis van Bloom voor de business van therapeuten en coaches
 • De maandelijkse business challenges motiveren je om echt actie te ondernemen
 • Maandelijkse website reviews leren je hoe je jouw website kan verbeteren. Ook kan je jouw website laten reviewen door het expert team van Bloom
 • Een levendige community van therapeuten en coaches waar je mee kan sparren. Samen groeien is leuker en makkelijker!

Review Bloom Academy nadelen:

 • Gezien de specifieke doelgroep is de community qua ledenaantal relatief klein. Dit heeft voor- en nadelen
 • De prijs is vergelijkbaar of hoger dan andere platformen die naar onze mening een betere keuze zijn voor internetondernemers in het algemeen
 • Bloom Academy is niet de beste keuze als online cursus & community voor online ondernemen. Er is een betere aanbieder

Na review en vergelijken van Bloom Academy kunnen we concluderen dat de cursussen en community een uitstekende keuzen zijn voor therapeuten en coaches.

Meer weten over het aanbod van Bloom Academy? Klik hier voor meer informatie

Tip: via die link vind je ook gratis webinars en een gratis boek

Bloom Academy vergelijken met andere cursussen en leerplatformen voor online ondernemen

bloom-academy-of-imu

Wanneer we Bloom Academy vergelijken met vergelijkbare cursussen en leerplatformen, bekomen we tot de conclusie dat er betere aanbieders zijn. Met name IMU+ en Tibor Consultancy Group zijn uitstekende online leerplatformen die jou véél verder brengen als online ondernemer.

Belangrijke opmerking: Bloom Academy is wél de beste keuze als jij een therapeut bent met een eigen praktijk. In dit specifieke geval biedt de Bloom Academy heel veel toegevoegde waarde. Met name dankzij de concrete cursussen die je direct aanzetten tot actie. Je zal spoedig resultaat merken.

Hieronder gaan we Bloom Academy vergelijken met deze cursussen.

Note: wij hebben ervaringen met zowel IMU+ als Tibor 😊

IMU+ vs. Bloom Academy vergelijken

IMU+ is een online leerplatform voor online ondernemen. IMU staat voor Internet Marketing Unie. Een toonaangevende speler op het gebied van online ondernemen. Ze zijn met name gespecialiseerd in SEO en meer leads en klanten uit je website halen. Naast IMU+ bieden ze nog andere producten aan. Zo maken wij gebruik van het Huddle platform, waarmee je een eigen community en cursus kan oprichten precies zoals die van IMU+ of Bloom Academy.

Wil je ook zelf een online cursus oprichten? Lees hier alles over onze Huddle review.

IMU+ vergelijken met Bloom Academy is vrij makkelijk gedaan. Bloom Academy probeert als het ware IMU+ te “kopieren”. Ze bieden ongeveer hetzelfde aan, maar dan met een specifieke focus op therapeuten en coaches. IMU+ daarentegen is veel groter: meer cursussen, meer LIVE sessies, meer experts als sprekers, en continue nieuwe cursussen die je gratis ontvangt.

IMU+ is groter en beter dan Bloom Academy voor internetondernemers die online succesvol willen worden.

Ook qua prijs is IMU+ de beste keuze.

Een jaarabonnement is 497 euro. Bij Bloom Academy is dit 450 euro. Bij IMU+ krijg je echter veel meer waarde voor je geld. De cursussen zijn uitgebreider. Er zijn meer maandelijkse LIVE sessies met echte experts. En de community bevat duizenden ondernemers die van elkaar willen leren.

Wij hebben deze cursussen ook gevolgd. IMU+ is beslist de beste keuze als je 100% wilt leren hoe je een succesvolle online ondernemer wordt. Denk aan meer bezoekers, leads en klanten realiseren. Maar ook hoe je jouw website of webshop uiterst winstgevend en duurzaam maakt.

Meer weten over IMU+? Klik hier voor meer informatie

Wil je een voorproefje tot échte online marketing? Een superhandige gratis download is de Spoedcursus Online Marketing van dezelfde IMU. In 60 minuten krijg je de belangrijkste tips voor online marketing.

Tibor Consultancy Group vs. Bloom Academy

Bloom Academy is uitstekend voor meer online resultaten. Tibor Consultancy gaat meer over de basis. Deze partij, van ondernemer Tibor, biedt meerdere cursussen aan. Operatie Bulletproof is interessant als online coachingtraject voor startende ondernemers. Naast Bulletproof bieden ze ook operatie Doorbraak aan. Dat is een intensief coachingtraject voor grotere ondernemers die meer dan 5K per maand omzet draaien.

Dit is wat Tibor er zelf over zegt:

Het programma bestaat uit 9 modules die je helpen een ijzersterk business fundament neer te zetten. Dat gaat veel verder dan alleen inzetten op marketing of een simpele ‘funnel’: je bouwt een gezond en onafhankelijk bedrijf.

Als je de modules hebt doorlopen is je bedrijf onderscheidend in de markt en de superieure optie voor je doelgroep. Jij hoeft niet meer te leuren aan leads. Je bedrijf trekt mensen aan. Je bedrijf zorgt voor volgers, leads en sales. Geen tijdelijke trucs. Maar een weerbaar en wendbaar bedrijf.

Meer weten over Tibor en de cursussen voor ondernemers? Bekijk hier de cursussen

Operatie Doorbraak is een 3-daags businessretreat voor zzp’ers. Wat uniek is aan dit intensieve coaching programma, is dat Tibor 30% – 100% winstverhoging garandeert in het komende kwartaal. Oftewel, je volgt het coaching traject en volgens Tibor maak je de volgende drie maanden minimaal 30% meer winst. Dit traject is echter wel voor de gevorderde ondernemer 😉. Via de link hierboven vind je meer informatie.

Bloom Academy reviews, ervaringen en recencies

bloom-academy-ervaringen

Terug naar de review over Blom Academy. Uit de vergelijking weet je nu dat er betere aanbieders zijn. Ben je echter therapeut of coach? Dan is Blom Academy de beste keuze voor jou. Waarom dat is zo is hebben we hierboven reeds aangegeven.

Wat zeggen cursisten over de Bloom Academy?

Op de afbeelding hierboven vind je een drietal klantenrecensies en ervaringen met Bloom Academy. In totaal zijn er 97 reviews met een gemiddelde score van 4,8 uit 5. Dat is hoog. Dat betekent zeer tevreden leden van de Bloom Academy.

Conclusie: Niet de beste. Wel een goede cursus voor online ondernemen

Dit artikel betrof een uitgebreide, onafhankelijke review over Bloom Academy. Je weet inmiddels dat het een online leerplatform is met een uitgebreide cursus voor online ondernemen. Ook houden ze maandelijkse review- en masterminds sessies. De focus ligt vooral op therapeuten en coaches.

Na een kritische review vinden wij Bloom Academy de beste keuze voor therapeuten en coaches. Heb jij een eigen praktijk en wil je jouw online succes verhogen? Investeer dan in jezelf en leer de fijne kneepjes uit het vak bij de Bloom Academy.

De cursussen zijn concreet en specifiek. Ze zetten aan tot actie. Hierdoor krijg je meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Je omzet zal stijgen. De winst neemt toe. Jouw praktijk zal floreren. En jij? je wordt een succesvolle ondernemer die genoeg financiële ademruimte krijgt om te genieten van het leven en vol passie en creativiteit te ondernemen!

Vandaag beginnen of de kortingen/acties bekijken? Bezoek de website van Bloom Academy.

Na het vergelijken van Bloom Academy hebben we ook gesteld dat zij helaas niet de beste keuze voor internetondernemers in het algemeen is. De toegevoegde waarde ligt echt in de expertise voor het begeleiden van therapeuten en coaches met een eigen praktijk.

Na vergelijking blijkt dat IMU+ de beste keuze is als leerplatform voor online marketing. Denk aan SEO, conversietechnieken en neuropsychologie. Alles om jouw website nog succesvoller te kunnen maken. En dat niet alleen. Maandelijks zijn er gastsprekers die worden gezien als dé expert binnen haar domein. Van deze rasechte, succesvolle ondernemers kan je veel leren. In vergelijking tussen Bloom Academy en IMU+ biedt laatstgenoemde meer waarde voor je geld. Het is een completer alles-in-één community voor iedereen die online succesvol wilt worden.

Meer weten over IMU+? Klik hier voor meer informatie

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie