Phoenix Review & Vergelijken [2023] Beste SEO Website Builder?
11 min. leestijd

Phoenix Review & Vergelijken [2023] Beste SEO Website Builder?

Beste vergelijker, in deze Phoenix review is de centrale vraag of dit de beste SEO website builder van Nederland is. In 2023 zijn duizenden websites zijn overgestapt naar Phoenix, omdat deze websitebuilder de beste SEO resultaten zou moeten leveren. Is dat ook zo?

In deze Phoenix review gaan we kijken naar feiten en bewijs. Worden SEO resultaten echt beter? Ook gaan we Phoenix vergelijken met andere websitebuilders.

PS: ook wij maken gebruik van Phoenix. In deze review laten we onze resultaten zien: +2296% groei in twee jaar. Het aantal bezoekers steeg significant na slechts één week met de Phoenix SEO software.

Op naar de vergelijking!

Inhoudsopgave:

Phoenix Review: wat is het en hoe werkt de SEO websitebuilder?
Voordelen van SEO websitebuilder
Nadelen van de SEO websitebuilder
Phoenix Review: over het team en de organisatie IMU B.V.
SEO Resultaten en Ervaringen met Phoenix SEO Websitebuilder.
Phoenix Vergelijken: is dit de beste SEO websitebuilder op prijs en kwaliteit?
Phoenix vergelijken op tarieven
Phoenix vergelijken met Bloomsite
Recensies en reviews van Phoenix klanten: wat vinden zij?
Conclusie Phoenix Review: de beste SEO websitebuilder in Nederland voor wie een serieuze website wilt

Phoenix Review: wat is het en hoe werkt de SEO websitebuilder?

phoenix-seo-review-resultaten

Deze review gaat over Phoenixsite.nl. Dit is een SEO websitebuilder waarmee ondernemers een website kunnen lanceren die wél hoog in Google scoort. Het is goed om te begrijpen dat dit de Rolls-Royce onder SEO website is. Een Phoenix website betekent dat je in de hoogste kwaliteit versnelling gaat. Met een zeer robuuste en betrouwbare website (99,99% uptime). En het belangrijkste: je gaat sneller dan ooit in SEO.

In deze Phoenix review zullen we aantonen hoe onze eigen website binnen, letterlijk, één week al meer dan x2 zoveel bezoekers kreeg. Dit was alleen ná de overstap. En sindsdien zijn we alleen maar harder gegaan.

Iedere respectabele website die hogere SEO resultaten wilt boeken, heeft of een Phoenix website ofwel een custom-made. Die laatste zijn helaas niet betaalbaar, terwijl die van Phoenix dit wel is.

Wij zijn groot fan van IMU en haar producten, omdat zij altijd voor de hoogste kwaliteit gaan zoals ze aantonen met Phoenix.

Wil je een voorproefje tot échte online marketing? Een superhandige gratis download is de Spoedcursus Online Marketing van dezelfde IMU. In 60 minuten krijg je de belangrijkste tips voor online marketing.

De SEO website builder van Phoenix werkt heel eenvoudig. Je kan zonder technische kennis een complete webpagina maken. Zo vind je er aanpasbare landingpagina’s die geoptimaliseerd zijn op conversie (dankzij slimme neuropsychologie). Ook vind je er veel functionaliteiten. En toch ben je maar een paar dagen kwijt om je website echt goed neer te zetten. Qua backoffice ziet het er zo uit:

hoe-werkt-phoenix-website-maken

Als eigenaar kan je inloggen tot de backoffice. Vanuit daar kan je jouw website snel maken. In hoofdlijnen heb je deze blokken:

 • Dashboard: maak hier snel en eenvoudig sterke landingpagina’s aan, zoals je homepage, over ons, contactpagina, maar ook salespagina’s met hoge conversietechnieken, podcast, Youtube, cursussen, et cetera
 • Content: hier kan je content kanon, smart content en blogs maken (zoals deze blog die je nu leest)
 • Marketing: werk met e-mailkoppelingen, count downs, form builders en attention grabbers zoals pop-ups die meer leads en klanten aantrekken
 • Design: maak de website volledig naar jouw huisstijl met logo’s, kleuren, et cetera
 • Forge: pas unieke technieken toe die leiden tot meer leads en klanten
 • Extensions: pas plugins toe indien je dat wilt

Meer weten over hoe Phoenix werkt? Klik hier voor meer informatie

Voordelen van SEO websitebuilder

phoenix-voordelen-seo

SEO ervaringen phoenix

Zoals aangegeven is Phoenix de Rolls-Royce onder SEO websitemakers. Niet qua prijs, omdat we hieronder Phoenix vergelijken en je zal zien dat ze goedkoper zijn dan vergelijkbare aanbieders. Nee Phoenix is de Rolls-Royce, omdat je er duurzame, solide en betrouwbare SEO resultaten mee bereikt op de lange termijn. Het is werkelijk de koning onder SEO websitemakers.

Hierbij een aantal voordelen van Phoenix (er zijn er meer):

 • Zonder technische kennis maak je een winnen SEO website
 • Jouw website gaat meer bezoekers, leads en klanten dan OOIT aantrekken
 • Dit alles doe je in véél minder tijd, omdat je gebruik kan maken van bewezen landingpagina’s met de meest recente conversietechnieken
 • Het is mogelijk om de website volledig te automatiseren, waardoor je online funnel krijgt die meer leads en klanten genereert. En dat zonder inspanning
 • Het team van Phoenix zit nooit stil: er komen constant nieuwe updates en verbeteringen die je er volledig gratis bijkrijgt.
 • Je kan je huidige WordPress of andere website eenvoudig laten overzetten. Dit doet het Phoenix team voor jou

Nadelen van de SEO websitebuilder

 • Phoenix is vanwege haar hoogste kwaliteit natuurlijk duurder dan een gratis WordPress website. We zullen echter aantonen dat dit de beste investering ooit is. Zo zijn we zelf met +2296% gegroeid in twee jaar (dat is x23!)
 • Je kan niet 100% alles op maat maken
 • Deze websitebuilder is niet geschikt voor webshops met >25 producten. Het is wel geschikt voor kleine winkels met beperkt aantal producten, zoals cursussen, boeken, premium producten, et cetera

Meer weten over hoe voor- en nadelen? Klik hier voor meer informatie

Phoenix Review: over het team en de organisatie IMU B.V.

team-imu-van-phoenix

We hervatten de Phoenix review met een blik op de organisatie. Phoenix is een website SEO software gemaakt door IMU. Dit staat voor Internet Marketing Unie. Dit bedrijf is dé online marketing specialist van Nederland. Het gezicht van IMU is de succesvolle ondernemer Tonny Loorbach. Groot respect voor hem, die in 2010 is begonnen vanuit zijn keukentafel. Martijn, zie foto, is hier later bijgekomen en draait de dagelijkse business.

Naast Tonny heeft IMU een groot team van SEO specialisten. Dit is in de kern wat zij doen. Daarbij is de werkcultuur zeer prettig. De collega’s zijn vriendelijk en altijd blij. Daarbij ervaren wij de klantensupport van Phoenix als zeer vriendelijk, snel en accuraat. Ze gaan altijd een stapje verder om je écht te helpen. Dit is geen promotie, dit is de waarheid.

Wij zijn groot fan van IMU en haar producten, omdat zij altijd voor de hoogste kwaliteit gaan zoals ze aantonen met Phoenixsite.nl.

Ze nemen ook geen genoegen met de huidige standaard. Ze blijven continue haar producten verbeteren. En zolang jij lid blijft, krijg je alle nieuwe verbeteringen en updates er gratis bij. De prijs die je vandaag afsluit, blijft voor altijd geldig.

Naast Phoenixsite.nl hebben ze meerdere boeken en cursussen voor online marketing. Ook hebben ze twee andere softwarepakketten

De eerste is Huddle. Hiermee kan je een online community + cursus bouwen. Ook wij maken gebruik van de Huddle en bieden ermee cursussen aan. Lees hier onze Huddle ervaringen

De meest recente software is Plug & Pay. Dit is een software voor betaalpagina’s die zeer hoge conversie genereren. Dit leidt tot meer omzet en winst. Wij maken hier gebruik van en onze betaalpagina’s halen zelfs >22% conversie. Lees hier de Plug & Pay ervaringen

SEO Resultaten en Ervaringen met Phoenix SEO Websitebuilder

En dan nu het leukste gedeelte uit deze Phoenix review: de resultaten! Het eerste bewijs is het feit dat je dit artikel leest. Deze review is geschreven op de Phoenix SEO software. Daarom komen wij hoog in Google en zijn we voor jou vindbaar.

In 2019 maakte wij nog gebruik van de gratis, maar barslechte, WordPress. We schreven veel content, maar waren niet zichtbaar in Google. Toen maakten we onze beste investering ooit. We zijn, binnen één dag, overgestapt van WordPress naar Phoenix. Het team van Phoenix heeft dit voor ons geregeld. We hebben het een en ander moeten ombouwen, en na enkele dagen waren we gereed.

Direct na de overstap werden onze SEO resultaten significant beter. Binnen één week hadden we letter 2x zoveel bezoekers! En na twee jaar is het aantal bezoekers gegroeid naar +2296%. Dit is het bewijs:

resultaten-phoenix-seo

Je begrijpt waarom wij laaiend enthousiast zijn in onze Phoenix review. We hebben zeer goede ervaringen. In de piekmaanden bereiken we nu zelfs 2.700 bezoekers op één dag, en meer dan 50.000 in één maand.

is-phoenix-betrouwbaar-voor-seo

We hebben niet alleen meer bezoekers. Dankzij de conversietechnieken van Phoenix halen we ook meer leads en klanten uit onze website. Daardoor is de winst ook enorm gestegen. Dat maakt Phoenix de beste investering ooit.

Wil je Phoenix 14 dagen gratis uitproberen? Binnen één week zou je al een stijging in SEO resultaten zien. Klik hier voor meer informatie over de 14 dagen proefperiode

Phoenix Vergelijken: is dit de beste SEO websitebuilder op prijs en kwaliteit?

Oké, Phoenixsite.nl is bewezen een van de beste SEO websitebuilders in Nederland. Er zijn inmiddels meer dan 1.600+ ondernemers die gebruik maken van deze software. We hebben aangetoond dat Phoenix de Rolls-Royce is onder websitemakers. Phoenix vergelijken is dan ook lastig. Er zijn geen vergelijkbare aanbieders die dezelfde hoge kwaliteit voor dezelfde lage prijs leveren.

De hoge SEO kwaliteit die Phoenix levert, kan je het beste vergelijken met custom-made websites. Daarbij bouwen SEO experts een schone website voor jou. Dit kost vaak duizenden euro’s. Hetzelfde is ook bij Phoenix mogelijk, maar dan ben je al snel €5.000 kwijt. Sommige custom-made websites kosten zelfs €10.000.

Als je het ons vraagt is dit niet nodig. Je kan dit beter zelf doen. Immers, je hebt er geen technische kennis voor nodig en je hebt de eerste pagina’s binnen één dag online gezet.

De prijs op Phoenixsite.nl is €1497. Hiervoor krijg je 5 websites. Dus in feite is het slechts €300 per website. Je kan ook kiezen voor de goedkopere optie. Dan ben je €497 kwijt. Je krijgt dan 2 websites, maar je hebt niet alle functies. Zo kan je er geen blogs mee schrijven, zoals deze pagina. Dat is niet slim wat betreft SEO, en dus is het beter om voor “ultimate” te kiezen.

Ja, dit bedrag klinkt hoog als je nu een gratis WordPress hebt. Dit vonden wij ook. Maar als wij nog steeds op WordPress draaien, zouden we niet 2296% meer bezoekers hebben gehad. We zouden niet meer méér leads en klanten hebben gehad. En we zouden niet x15 zoveel winst maken als nu.

WordPress is gratis. Maar goedkoop is duurkoop. Met WordPress kan jij niet opboksen tegen geoptimaliseerde SEO websites zoals die van ons en 1.600+ andere internetondernemers die op Phoenix draaien.

Wil je online domineren? Wil je exponentiele groei in je online bezoekers, leads en klanten? Dan heb je Phoenix simpelweg nodig. Het is geen luxe. Het is noodzaak!

Phoenix vergelijken op tarieven

Hieronder kan je de tarieven van Phoenix vergelijken:

phoenix-vergelijken-kosten

Let op: de prijs is in de afgelopen jaren enkele keren verhoogd, omdat de kwaliteit en het aanbod steeds toeneemt. Voor ons als lid is de prijs echter gelijk gebleven van het moment van afsluiten. Dat is een voordeel als je vroeg lid wordt. Dan blijft de prijs ieder jaar hetzelfde. Wacht daarom niet te lang met afsluiten!

Wil je Phoenix 14 dagen gratis uitproberen? Binnen één week zou je al een stijging in SEO resultaten zien. Klik hier voor meer informatie over de 14 dagen proefperiode

Phoenix vergelijken met Bloomsite

Er is één uitzondering. De partij heet Bloomsite. Ook zij maken sterke SEO websites. Hier hebben we geen ervaringen mee qua resultaten. Desalniettemin is er iets bijzonders aan Bloomsite. Deze partij is volledig gericht op websites voor therapeuten en coaches. Ben jij een therapeut of coach? En heb je een eigen praktijk? Dan kan Bloomsite je helpen met een goede website die je online vindbaar maakt op Google. Dit zal leiden tot meer klanten in je praktijk.

Bloomsite heeft meer dan 20.000 therapeuten en coaches geholpen met de website. Zij geven persoonlijke begeleiding tijdens het aanmaken van je website. Daarbij gebruiken ze hun expertise van online ondernemen voor therapeuten en coaches.

Dus in het specifieke geval dat jij therapeut of coach bent, is Bloomsite een betere en goedkopere keuze dan Phoenix.

Meer informatie? Lees hier onze volledige review over Bloomsite.

Recensies en reviews van Phoenix klanten: wat vinden zij?

Ja, wij zijn enorm succesvol dankzij deze software. En naast ons zijn er 1.600+ ondernemers aangesloten. Dit gaat om de grootste websites van Nederland. Dit zijn ze pas geworden ná gebruik van de Phoenix website. Zo krachtig is deze SEO software!

Dit zijn voorbeelden van Phoenix websites:

 • nl – miljoenen bezoekers per jaar
 • nl – miljoenen bezoekers per jaar
 • nl – miljoenen bezoekers per jaar

En, wat zijn de recensies en reviews over Phoenix van huidige klanten? Hieronder een overzicht:

recencies-phoenix-ervaringen

Ook zijn er 20+ recensies op Google te vinden. Hierbij een samenvatting:

phoenix-ervaringen

Er zijn veel positie recensies en Phoenix ervaringen. Allemaal geven ze hetzelfde aan: met deze SEO software kom je veel hoger in Google. Ook werkt het systeem prettig en betrouwbaar. Je kan niet alles volledig op maat maken, maar in principe hoeft dat ook niet. Er zijn genoeg modules en manieren om de website naar jouw wens te vormen.

Wil je Phoenix 14 dagen gratis uitproberen? Binnen één week zou je al een stijging in SEO resultaten zien. Klik hier voor meer informatie over de 14 dagen proefperiode

Conclusie Phoenix Review: de beste SEO websitebuilder in Nederland voor wie een serieuze website wilt

In deze uitgebreide Phoenix review hebben we gezien dat dit dé beste SEO websitebuilder in Nederland is. Meer dan 1.600 ondernemers, waaronder wijzelf, hebben onze website draaien op deze software. Dit kan je zelf opbouwen zonder technische kennis. Binnen enkele dagen heb je de eerste pagina’s online. Vanaf dat moment zal je hoger in Google scoren. Je wordt meer vindbaar.

Het grootste voordeel aan een Phoenixsite.nl SEO website is dat deze voor jou werkt. Ja, je moet nog steeds goede content schrijven. Maar Phoenix doet de rest. Het zorgt ervoor dat je meer bezoekers, meer leads en meer klanten krijgt.

Zodat jij je meer kan richten op waar je passie ligt: ondernemen

Wij hadden een gratis WordPress. In 2019 zijn we overgestapt naar Phoenix. Zekers, dit is aanzienlijk duurder dan een gratis WordPress. Zonder Phoenix hadden we echter geen +2296% groei gerealiseerd. En ook geen winststijging met een factor 15!

Dankzij Phoenix zijn we uitgegroeid van een energie-slurpende, slechtlopende website naar een online winstmachine.

Dit gunnen we jou ook. We zeggen het nog één laatste keer: deze kans wil je echt niet missen!

Wil je Phoenix 14 dagen gratis uitproberen? Binnen één week zou je al een stijging in SEO resultaten zien. Klik hier voor meer informatie over de 14 dagen proefperiode

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie