IMU Plus Review en Ervaringen 2023: Investering Waard?
6 min. leestijd

IMU Plus Review en Ervaringen 2023: Investering Waard?

Beste vergelijker, goed dat je mijn review en ervaringen over IMU Plus gaat lezen! Als jarenlange klant kan ik je namelijk exact vertellen over IMU+ een goede en betrouwbare cursus is. Zo ben ik een tijd terug lid geworden om mijn online marketing skills een boost te geven. Na veel vergelijken veel mijn keuze voor IMU+. In deze review leg ik uit waarom, en wat belangrijk is om te weten alvorens je lid wordt

Op naar de actuele IMU Plus review 2023!

Inhoudsopgave

Wat leer je op de IMU+ over online marketing? Review en Ervaringen

imu-review

Heb je al gehoord van IMU? Het staat voor Internet Marketing Unie, opgericht door Tonny Loorbach in 2011. Als eenzame strijder heeft hij in relatief korte tijd een groot online marketing bedrijf opgericht. Nu is het de meest toonaangevende speler voor succesvol online ondernemen. Ze bieden meerdere producten aan, die wij, niet geheel toevallig, allemaal gebruiken. Zo lees je in onze Phoenix Review over dé kracht van hun websitebuilder voor hoger in Google komen.

Naast alle software bieden ze ook IMU Plus aan. In essentie is dit een online community met talloze cursussen voor online marketing én LIVE sessies van masterclasses voor succesvol online ondernemen.

In eerste instantie waren de cursussen de basis van IMU+. In deze IMU+ review van 2023 is echter duidelijk dat zijn uitgegroeid tot een levendige community. Ook ik ben al even lid, en hieronder geef ik je dan ook concrete inzichten en afbeeldingen van hoe het werkt.

Waar krijg ik toegang tot met IMU plus (review)

Samengevat krijg je héél veel op IMU+, namelijk:

 • Toegang tot een levendige community met duizenden ondernemers (om elkaar te helpen)
 • Alle online marketing cursussen van SEO tot Neuromarketing voor je website
 • LIVE expert sessie met oprichter Tonny Loorbach en SEO experts
 • LIVE Gast expert sessies met specifieke masterclasses
 • Website reviews: laat jouw website LIVE reviewen door IMU experts
 • Alles wordt opgenomen voor later terugkijken

Meer weten over het aanbod?  

Uit mijn IMU plus review en ervaringen kan ik je verzekeren dat dit véél meer is dan een online marketing cursus. Het is uitgegroeid tot een levendig platform dat mij aanzet om écht te leren over succesvol ondernemen. Na iedere training heb ik nieuwe acties om mijn business te verbeteren.

Ik krijg letterlijk meer plezier van online ondernemen dankzij de LIVE sessies en de community.

Voor mij begon het destijds met de cursussen. Ik zei het al: ik ben al jaren lid bij IMU. Toen was het nog geen IMU Plus. Maar ook toen was het al waard. En nu helemaal gezien de lage prijs. Toen ik begon waren er “nog maar” 5 complete cursussen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot 17 cursussen met meer dan 250+ praktische video’s. Geen saaie theorie, maar praktische kennis over wat werkt.

Wil je een voorproefje? Een superhandige gratis download is de Spoedcursus Online Marketing van dezelfde IMU. In 60 minuten krijg je de belangrijkste tips voor online marketing.

Dit is een voorbeeld van de cursussen. Als je naar beneneden scrolt zijn er nog meer cursussen:

imu-cursussen-review

Is het de investering waard? IMU+ vergelijken

Ja, het is de investering méér dan waard. En niet zozeer omdat je veel cursussen er gratis bij krijgt. De kracht zit vooral in de levendige community met LIVE sessies. Hierdoor worden wij als drukke ondernemer toch gemotiveerd om deel te nemen. Dit vergt niet veel energie. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor klaar zitten. Vanzelf word je meegenomen in de positieve sfeer. En omdat de masterclasses zeer waardevol zijn, krijg je tientallen ideeën om je business te laten groeien. Super leerzaam en ook gewoon heel leuk.

Ik krijg letterlijk meer plezier van online ondernemen dankzij de LIVE sessies en de community.

Zo vind je hieronder een voorbeeld van evenementen en LIVE sessies bij IMU+. Dit gaat van Social Media Marketing tot conversietechnieken en website reviews. Bij dit laatste boordelen experts en ondernemers jouw website LIVE, zodat je directe feedback krijgt.

Meer weten over de LIVE sessies? Bekijk hier meer informatie

imu-live-sessies-review

De community vergelijken met online marketing cursussen

Waarom kiezen voor IMU Plus als ik ook een online marketing cursus kan volgen? Qua aanbieders is IMU+ de enige in haar soort met een praktische insteek. Andere aanbieders zijn de bekende leerinstituten zoals LOI, NCOI, ROC, et cetera. Daar kan je complete opleidingen volgen.

Heb je als ondernemer geen tijd voor een complete opleiding? Nee, ik ook niet…

Bij IMU Plus kan je “ongoing” leren wanneer het je uitkomt. Geen druk, geen stress. Gewoon leuk en leerzaam bezig zijn. Positieve energie krijgen vanuit de levendige community vol met ondernemers. Wij kennen elkaar. Wij weten hoe zwaar het kan zijn. En dus steunen we elkaar, op een positieve manier.

Wil je een voorproefje? Een superhandige gratis download is de Spoedcursus Online Marketing van dezelfde IMU. In 60 minuten krijg je de belangrijkste tips voor online marketing.

Voor- en nadelen van IMU plus

imu-cursus-kwaliteit-ervaringen

Oké, ik ben niet geheel objectief meer. Als je jarenlang tevreden klant bent en zij continue de verwachtingen overtreffen, dan wordt ook jij subjectief 😉. Want een ander onbenoemd aspect in deze IMU plus review is dat je meegroeigarantie krijgt.

Een paar jaar geleden was alles nog kleiner. Zowel mijn softwarepakketten bij IMU zoals de community builder Huddle en de betaalsoftware Plug & Pay, als de IMU+ community. Loyale leden worden echter beloond met meegroeigarantie. Dit betekent dat je alle nieuwe verbeteringen er gratis bijkrijgt.

Als je vandaag lid wordt, blijft die prijs voor altijd hetzelfde. Je betaalt nooit meer, terwijl je wel méér krijgt. Zo krijg je alle nieuwe cursussen gratis. In 2021 waren het zelfs vier complete cursussen, namelijk: (1) E-mail marketing, (2) Marketingfunnels, (3) (Sales) Webinars en (4) Neuromarketing.

Wat zijn de voor- en nadelen? Hieronder een aantal punten op een rij:

Voordelen:

 • Super veel waarde voor je geld: lage prijs voor héél veel resultaat
 • IMU+ is veel goedkoper dan wanneer je de cursussen los wilt kopen (wat mogelijk is)
 • Unieke content dankzij LIVE sessies en masterclasses: je leert als eerste wat de nieuwe trends zijn bij online marketing
 • De enige aanbieder met bewezen en praktische kennis
 • Positieve vibe omdat wij ondernemers elkaar steunen en helpen groeien. Samen staan we sterker!

Natuurlijk zijn er ook nadelen, namelijk:

 • De prijs is op basis van abonnement. Alhoewel de prijs relatief laag is, namelijk 49 euro per maand, is het op de lange termijn duurder (na 3 – 4 jaar). Je haalt er dus het meeste uit door veel te leren in de eerste maanden 😊
 • Je kan super veel leren op gebied van online marketing, maar je moet nog wel altijd je eigen online business opbouwen. (Internet) Ondernemen is hard werken. Met IMU+ leer je vooral slim werken en vanuit de community en LIVE sessies krijg je energie en plezier om te knallen!

Ben je overtuigd en wil je IMU Plus uitproberen? Bezoek hier de website

imu-plus-ervaringen

Wat zeggen IMU Plus leden: reviews en recensies van klanten

IMU B.V. is de overkoepelende naam voor alle softwarepakketten en de IMU Plus. In totaal hebben zij meer dan 340 recensies mogen ontvangen, waaronder veel IMU Plus reviews en ervaringen. De totale score zegt genoeg: 4.8 uit 5-sterren is een bijzonder hoge score. Met name omdat de service zo excellent is.

Als lid van IMU Plus krijg je enorm veel waarde. Meer dan in vergelijking tot andere online marketing cursussen (die eigenlijk niet te vergelijken zijn). Bovendien is de ervaring echt top. Zo heeft IMU Plus mij, en duizenden andere ondernemers, geholpen om meer resultaat te boeken.

Meer bezoekers, meer klanten en meer winst.

Als je het mij vraagt is IMU Plus een echte MUST als jij succesvol wilt zijn in online ondernemen.

Wil je ook lid worden? Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie