Review Day Trading Masterclass 2.0 Vergelijken & Ervaringen | LOISIR.nl
11 min. leestijd

Review Day Trading Masterclass 2.0 Vergelijken & Ervaringen | LOISIR.nl

Beste vergelijker, in dit artikel vind je een uitgebreide review over Day Trading Masterclass 2.0. De 2.0 staat voor een nieuwe, verbeterde upgrade van de Day Trading Masterclass. Dit is een online cursus voor beginnende beleggers die willen leren day traden. Een risicovolle beleggingsstrategie die onder de juiste kennis kan leiden tot extra inkomen. Een goede day trading cursus is noodzakelijk gezien het hoge risico, en daar kan Day Trading Masterclass 2.0 bij helpen.

In deze review zijn we wel kritisch. Naast de uitleg over hoe het werkt, gaan we Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met andere cursussen. Wat is de beste keuze? Dat lees je in deze review.

Lees snel verder

Inhoudsopgave

Day Trading Masterclass Review: wat is het en hoe helpt mij dit geld verdienen?

review-day-trading-masterclass-2-0

Day Trading Masterclass 2.0 is de meest toonaangevende online cursus voor day trading. Het is opgericht door Nederlands meest bekende day trader Kevin Timmer. Deze jongen is slechts 30 jaar, wat kan hij ons nu leren over day trading? Kennelijk veel. Hij is in 2014 begonnen en vanaf 2016 werkelijk succesvol geworden. Zijn eigen vermogen bedraagt inmiddels meer dan één miljoen. Ja, dat lees je goed…

Kevin deelt zijn meest recente kennis in de nieuwe Day Trading Masterclass 2.0. Dit is noodzakelijk, omdat day trading uiterst risicovol is. Anderzijds is al door duizenden traders aangetoond dat je (veel) geld kan verdienen met succesvol day traden. Het is een methodiek. Een systeem wat werkt op basis van een strikte strategie. Het is mogelijk om geld te verdienen met day trading, maar je moet wel in staat zijn om de bewezen strategie voor succesvol day traden te volgen. Probeer niet het wiel opnieuw uit te vinden, want dat gaat je verlies geven.

Uit onze Day Trading Masterclass 2.0 review blijkt dat de cursus een goede update heeft gehad. Dit maakt de videotrainingen meer actueel en betrouwbaar. Naast videocursussen krijg je ook toegang tot de bewezen strategieën, persoonlijke support en een grote community met 1.000+ leden.

Uit onze review en ervaringen zit de grootste waarde van deze cursus vooral in de live trading sessies. Stom gezegd kan je exact de trades van Kevin kopiëren om hetzelfde resultaat te behalen. Natuurlijk wil je dat niet altijd doen, maar learning by doing is wel de meest effectieve leervorm.  

Klik hier voor een totaal overzicht van wat de cursus te bieden heeft.

Kevin en zijn cursus zijn betrouwbaar. Er zijn al duizenden mensen aangemeld die positieve ervaringen hebben (daarover straks meer).

Uit onze vergelijking blijkt er echter wel een betere keuze te zijn. Lees verder.

Hoe werkt de cursus van Day Trading Masterclass? Review en uitleg

hoe-werkt-day-trading-cursus-van-kevin-timmer

Na onze Day Trading Masterclass 2.0 review en ervaringen kunnen we je geruststellen: het is een betrouwbare en goede cursus. Ze zetten vol in op persoonlijk contact en support. Voor alle vragen kan je terecht in de community, discord channels en zelfs wekelijkse mentoring sessies.

Op basis van services scoort deze online day trading cursus zeer hoog.

De afbeelding van hierboven geeft uitleg over hoe wat je allemaal krijgt. De Day Trading Masterclass 2.0 werkt eenvoudig. Bij aanmelding krijg je direct toegang tot de 12 uur video cursus. Deze kan je op eigen tempo volgen. Ook krijg je 6 maanden toegang tot de Trade Room. Dit is dus helaas geen levenslange toegang. Het is voor ons onduidelijk hoeveel het kost als je wilt verlangen na 6 maanden.

Naast de cursussen krijg je ook toegang tot de bewezen strategieën en wekelijkse mentoring sessies. Alles om je succesvol te laten day traden. Nogmaals: op basis van services scoren ze uitzondering goed.

Maar is dit de beste day trading cursus? Of meer algemeen: is het de beste cursus voor beleggen?

Als je het ons vraagt niet. En dat heeft niet zo zeer met de kwaliteit van deze cursus te maken. Het gaat ons vooral om het risico. Er zijn meerdere wegen om veel geld te verdienen met beleggen. Day trading behoort tot de meest risicovolle strategieën. Waarom zou je zoveel risico nemen als het ook makkelijker en veiliger kan?

Hieronder gaan we Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met de beste cursussen.

Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met cursussen voor beleggen

Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met andere cursussen voor belegen is belangrijk. Een cursus voor beleggen is namelijk niet goedkoop. De meeste kosten 2000 tot 1000 euro. Je wilt de beste keuze maken. Tevens staan wij bekend om onze reviews met betrouwbare en eerlijke vergelijkingen. En helaas voor deze aanbieder vinden wij twee andere cursussen meer geschikt.

Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met Trading Navigator Methode

day-trading-masterclass-vergelijken-trading-navigator

In vergelijking is Trading Navigator Methode het beste alternatief. Dit is de grootste beleggers community met online cursussen én een trading software. Opgericht door Harm van Wijk, een beleggingsexpert met 30+ jaar ervaring. Inmiddels zijn 60.000+ beleggers aangesloten.

Net als de Day Trading Masterclass krijg je bij aanmelding een complete online cursus. Hoe dit exact werkt lees je in onze Trading Navigator review. De cursus is meer compleet, met meerdere succesvolle beleggingsstrategieën. Bovendien is de community zeer levendig met veel maandelijkse live sessies en meer.

Trading Navigator Methode is de beste keuze in vergelijking tot Day Trading Masterclass 2.0.

Waarom?

Omdat deze beleggerscursus een bewezen trackrecord heeft. Je krijgt namelijk toegang tot een exclusieve trading software. Deze software vertelt je exact wanneer je bepaalde aandelen (zoals ASML of Shell) moet aankopen én verkopen. De software werkt op basis van technische analyse, net zoals met day trading. Maar in plaats van dat je zelf moet handelen, vertelt de software wanneer dit te doen.

Het grote verschil is dat je wekelijkse signalen krijgt en niet dagelijks. Je hoeft dus niet iedere dag te gaan day traden, wat overigens vaak averechts werkt. In plaats daarvan kijkt de software op wekelijkse basis, omdat die trends veel meer betrouwbaar zijn en dus onze succeskans verhogen.

Over de afgelopen 20 jaar heeft de Trading Navigator software een gemiddeld rendement van +20,3% behaald. Bizar!

Meer weten over het aanbod + 50% korting? Bekijk hier gratis exclusieve training

Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met Crypto Masterclass 

day-trading-masterclass-of-crypto-masterclass

Day trading is risicovol beleggen. Een vergelijkbaar alternatief hiertoe zijn cryptomunten. Ook crypto beleggen moet gezien worden als uiterst risicovol. Het is echter wel de combinatie van day trading binnen cryptomunten die kan leiden tot heel hoog rendement. Een veelgebruikte tactiek is om eerst voorzichtig winst te maken, en vervolgens met deze winst te gaan traden.

Een geschikt alternatief uit onze vele reviews is die van Crypto Masterclass. Deze uitgebreide cursus en community van AllesoverCrypto is uitgegroeid tot de grootste crypto cursus in Nederland. By far. Ze hebben namelijk 55.000+ crypto beleggers als lid. Hoe de cursus werkt en wat je ervan mag verwachten lees je in onze uitgebreide Crypto Masterclass review.

Of het is goed om de gratis Bitcoin/Crypto training te volgen. Die is niet alleen vermakelijk, maar geeft je ook veel gratis kennis over crypto beleggen. Aan het einde van de training proberen ze je lid te maken en ontvang je 50% korting. Voor wie lid wilt worden, is die 50% korting wel nodig aangezien de cursus anders 2000 euro kost. Met de 50% korting bespaar je 1000 euro…

Meer weten over deze cursus en wil je 50% korting krijgen? Klik hier voor de gratis Crypto training.

Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken met Happy Investors Methode

day-trading-masterclass-vergelijken

Voor de volledigheid van deze Day Trading Masterclass 2.0 review willen we je ook introduceren met een alternatief. Kijk, het probleem bij day trading is dat het zeer risicovol is. Zelfs met het toepassen van de bewezen strategieën loop je nog altijd risico. Denk aan de emotionele factoren die spelen wanneer de beurzen in elkaar knallen. Soms dalen aandelen met -20% op één dag!

De Happy Investors Methode is het tegenovergestelde: niet day trading, maar lange termijn beleggen.

De cursussen van Happy Investors zijn volledig gericht op succesvol lange termijn beleggen voor duurzaam succes.

Dit betekent dat je investeert in aandelen die op de lange termijn hard groeien. Door eenmalig de juiste aandelen en/of ETF’s te selecteren, kan je vermogen voor jou laten werken. Het enige wat je nodig hebt is geduld. Want gedurende de zeer uitgebreide cursus (75+ uur videomateriaal) leer je een bewezen strategie voor lange termijn beleggen. De strategie helpt risico te verlagen terwijl je rendement verhoogt.

Dit kost je slechts 30 minuten per maand, en is derhalve een veel meer passief inkomen.

Naast de cursussen krijg je direct toegang tot de community. Ook ontvang je iedere week nieuwe beleggingsrapporten met uitgebreid onderzoek naar unieke aandelen. Dan hoef je alleen zelf nog maar te selecteren welke je wilt toevoegen aan jouw portfolio. En bovendien krijg je persoonlijke coaching van de oprichter en beleggingsexpert.

Meer informatie? Lees hier alles over de online cursus beleggen.

Wat zijn de voor- en nadelen aan day trading?

Na onze Day Trading Masterclass 2.0 review zijn we enthousiast over de uitstekende service en betrouwbaarheid. Hier zijn ze sterk in verbeterd. En wie anders dan Kevin kan ons leren hoe we moeten day traden. Hij is hét voorbeeld bij uitstek, met een vermogen van meer dan een miljoen. En dat op zijn 30ste

Dat is het grote voordeel aan day trading. ALS je succesvol bent, dan kan je in korte tijd serieus veel geld verdienen. MAAR het risico is erg groot en misschien wel 90% van alle beginnende day traders verliest geld!

Bovendien zijn er andere voor- en nadelen.

Dit zijn voordelen aan day trading:

  1. Bij succesvol traden kan je zeer hoge rendementen halen en dus veel geld verdienen

Dit zijn de nadelen aan day trading:

  1. Je hebt iedere dag zo’n 2 – 3 uur nodig om te traden. De cursus geeft aan dat dit een voordeel is, maar dat is niet zo. Bij andere cursussen (zie boven) ben je maar één uur per week of zelfs per maand kwijt
  2. Day trading is super risicovol en 90% verliest geld
  3. Je hebt veel kennis en discipline nodig om vast te houden aan de bewezen strategie

Voor wie is de day trading training van Kevin Timmer geschikt?

Overduidelijk moet je veel interesse hebben in aandelen. Anders is een day trading training niks voor jou. Zo zijn er alternatieven waarbij je geld voor jou kan laten werken zonder veel eigen inzet. In dat geval kan je beter kiezen voor lange termijn beleggen volgens de Happy Investors Methode.

In theorie zou je met day trading een fulltime job kunnen hebben. Fulltime betekent dan 2 – 3 uur traden per dag. Maar het duurt jaren alvorens je dit punt bereikt. In het begin start je met weinig geld en zal je vermogen langzaam groeien. Daarbij mag je niet te veel fouten maken, anders ben je terug bij af.

Uit onze Day Trading Masterclass 2.0 review en reviews van andere cursussen willen we sterk benadrukken dat in onze optiek de Trading Navigator Methode een beter alternatief is. Waarom moeilijk doen als je ook een bewezen trading software voor jou kan laten werken? In dat geval hoef je niet 2 – 3 uur per dag te gaan traden. Het enige wat je hoeft te doen is de trading signalen opvolgen wat op wekelijkse basis gebeurt.

Hoe dat exact werkt leer je in de gratis training. Investeer één uur in jezelf om deze training te volgen. Het is niet alleen leerzaam maar geeft je waarschijnlijk de beste kans op succesvol beleggen.

Wil je meer weten over de Trading Navigator Methode als beste alternatief? Bekijk hier gratis exclusieve training

Klantenrecensies en ervaringen met Day Trading Cursus van Kevin Timmer

day-trading-masterclass-2-0-ervaringen

Bron: Trustpilot, december 2021

Op moment van deze review heeft Day Trading Masterclass 2.0 veel positieve ervaringen. Van de 353 reviews op Trustpilot geeft 88% een score van 4 of hoger. Het gemiddelde komt uit op 4.7 uit 5. Een uitstekende score voor een relatief prijzige cursus.

Een punt van kritiek is dat vrijwel alle reviews op uitnodiging zijn. Dit is normaal, maar het is ook zo dat recensies op uitnodiging een hogere score geven. Bovendien zijn er een paar negatieve recensies. Zij klagen over de kwaliteit van de cursus. Enerzijds is het slechts 1% van het totaal, dus hoe serieus moeten we het nemen? Anderzijds is het wellicht een teken dat de kwaliteit niet voor iedereen even optimaal is. We veronderstellen dat gevorderde day traders geen baat hebben bij deze cursus, maar spreekt dat niet voor zich?

Wil je starten met day trading? In dat geval is de Day Trading Masterclass 2.0 een uitstekende keuze met persoonlijke mentoring sessies, bewezen strategieën én live trading sessies zodat je dezelfde winst kan behalen. Vandaag beginnen? Klik hier voor meer informatie over de cursus en het aanbod.

Kan je ook crypto traden met Day Trading Masterclass 2.0?

Day trading kan je ook toepassen op crypto beleggen. Juist in de crypto markt is day trading uiterst effectief, omdat cryptomunten zeer volatiel zijn. Een dagelijkse stijging of daling van 10% is vrij normaal. Ervaren day traders kunnen hier heel veel geld verdienen. Er zijn dan ook legio voorbeelden van succesvolle traders die met kleine bedragen zelfs miljonair zijn geworden. Maar natuurlijk gebeurt ook dit niet op korte termijn. Alleen de loterij maakt je miljonair binnen één dag…

Kan je met de Day Trading Masterclass 2.0 ook leren day traden in crypto?

In essentie wel, maar de cursus is niet gericht op cryptomunten. Het is voornamelijk gericht op aandelen. De meeste principes van day trading zijn hetzelfde, maar de cryptomarkt is wel anders dan aandelen. En dus zullen niet alle strategieën op crypto’s kunnen worden toegepast. In dit geval kan je beter kiezen voor een crypto cursus of voor de trading Navigator Methode. Met de Trading Navigator Methode krijg je ook toegang tot een cursus voor crypto beleggen.

Wil je meer weten over de Trading Navigator Methode als beste alternatief? Bekijk hier gratis exclusieve training

Conclusie over onze Day Trading Masterclass review

Na een uitgebreide Day Trading Masterclass 2.0 review durven wij te stellen dat het een betrouwbare en goede cursus is. Sterker nog, het is de beste cursus voor day trading binnen Nederland. Niet omdat de videotrainingen zo geweldig zijn, want dat valt wel mee. Maar vooral de kwaliteit en service van persoonlijke mentorschap is erg hoog. Bovendien kan je de trading sessies LIVE volgen. Learning by doing is de beste manier om te leren.

Al met al zijn we dus zeer positief. Er is wel een “maar”.

Het aanbod van Kevin en zijn day trading community is prima. Ons bezwaar ligt vooral op day trading. Dit is een uiterst risicovolle methode van beleggen. Zelfs met bewezen strategieën is er nog altijd veel risico. Veel mensen verliezen geld. En dat is onnodig omdat je ook succesvol kan beleggen met minder risico. Bekijk daarom nog eens goed het kopje ‘Day Trading Masterclass 2.0 vergelijken’ uit deze review. Je kan maar één keer de juiste keuze maken.

Onze tip: kies voor Trading Navigator Methode als beste alternatief voor day trading. Bekijk hier gratis exclusieve training. Dit is volledig gratis en bovendien leerzaam.

Wil je toch liever starten met day trading? In dat geval is de Day Trading Masterclass 2.0 een uitstekende keuze met persoonlijke mentoring sessies, bewezen strategieën én live trading sessies zodat je dezelfde winst kan behalen. Vandaag beginnen? Klik hier voor meer informatie over de cursus en het aanbod.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie