CryptoCommunity Review & Vergelijken | LOISIR.nl
6 min. leestijd

CryptoCommunity Review & Vergelijken | LOISIR.nl

Beste vergelijker, overweeg je te beginnen met een crypto cursus? In dit artikel vind je een uitgebreide review over Crypto Community, wat een aanbieder van crypto cursussen is. In deze review bekijken we naar de betrouwbaarheid van deze organisatie. Tevens bekijken we het aanbod en evalueren we de kwaliteit daarvan. Tot slot gaan we Crypto Community vergelijken.

Spoiler: het is een goede crypto cursus maar zeker niet de beste

Lees verder!

Inhoudsopgave

Review Crypto Community: over het team, haar missie en de betrouwbaarheid

cryptocommunity-review-ervaringen

Crypto Community is opgericht door Max Kruisbrink en Abe Dijkstra. Later is hier ondernemer Maarten Oostland bijgekomen. De heren zijn geïnspireerd geraakt door de prachtige mogelijkheden van cryptocurrency en dan met name de achterliggende technologie van blockchain. Het is hun persoonlijke missie om het investeren in veelbelovende cryptoprojecten toegankelijk te maken voor de beginnende investeerder.

Een onderscheidende factor aan de Crypto Community review is dat zij echt streven naar een sociaal crypto platform. Iedereen, en speciaal beginners, behoren zich welkom te voelen op de community. Dit draagt ook bij aan de missie om crypto en blockchain begrijpelijk te maken voor iedere beginner.  

Als je lid wilt worden heb je keuze uit drie opties, namelijk:

  1. Gratis training: 0 euro
  2. Crypto community: 97 euro
  3. Crypto community + cursus: 397 euro

Dit is betrouwbaar. De heren zijn oprecht en willen je een aangename ervaring met crypto bezorgen. Qua betrouwbaarheid is alles in orde, dat kunnen wij je na onze review verzekeren.

Wil je meer weten over Crypto Community? Onze tip: volg deze gratis Bitcoin training ter introductie over hoe je winst kan maken met crypto’s en hoe CryptoCommunity hierbij helpt.

Aanbod en kwaliteit van de CryptoCommunity (review)

cryptocommunity-cursus-ervaringen

Wij hebben reeds meerdere reviews over crypto cursussen geschreven op basis van uitgebreid onderzoek. Binnen de crypto community review is het aanbod als volgt:

  1. Een complete Crypto Cursus: van het veilig starten met crypto tot gevorderd portfolio management beheren (hoe investeer ik slim en welke coins moet ik kopen?). In totaal 30 videos + 5 podcourses + 7 quizzen
  2. Een persoonlijk beleggingsplan opstellen 
  3. Gratis Crypto Portfolio Tracker (t.w.v. €249)
  4. Crypto Spotten Checklist (Hoe vind je de 20X coins)
  5. Exclusieve community content
  6. 24/7 support in de community
  7. Veilige leeromgeving

Het aanbod en de kwaliteit van CryptoCommunity is naar onze review en ervaringen goed in verhouding tot de prijs. Ze bieden niet de beste kwaliteit of gebruikerservaring aan, maar in verhouding zijn ze wel 60% goedkoper dan de beste cursussen die 1000 euro kosten.

Uniek aan de strategie van de cursus is om jou te helpen naar succesvol lange termijn beleggen in crypto. Deze gratis Bitcoin training legt uit hoe het werkt.

We zijn gecharmeerd van de goede intenties. De oprichters willen beginnende crypto beleggers oprecht helpen naar duurzaam succes. Dit doen ze door de focus te leggen op lange termijn beleggen. Met een dergelijke methode zal je een hogere kans op positief rendement hebben. Je neemt simpelweg minder risico. En dat hoeft ook niet, aangezien crypto al zeer risicovol is.

De cursus is gericht op drie pilaren, namelijk (1) crypto kennis, (2) crypto ervaring en (3) crypto winst. Wat deze organisatie onderscheidend maakt is de derde pilaar. Ze richten zich niet op “snel rijk worden” of beleggen in zeer risicovolle cryptomunten in de hoop dat je x100 rendement hebt (of 100% verlies). In plaats daarvan richten zij zich op succesvol lange termijn beleggen. En dat is een grote pré!

Uit ons onderzoek zijn ze een goede keuze binnen de TOP 3 beste crypto cursussen in Nederland. Ze zijn echter niet de beste keuze.

Wil je weten wat de beste keuze is? Klik hier voor TOP 3 beste crypto cursus vergelijken.

CryptoCommunity Vergelijken met Bitcoin cursussen

 cryptocommunity-vergelijken

Crypto Community vergelijken is met andere Bitcoin en crypto cursussen is nuttig. Ze zijn namelijk in vergelijking maar een kleine crypto community. In Nederland zijn er twee toonaangevende crypto cursussen, namelijk die van AllesoverCrypto en die van Trading Navigator. Beide zijn Nederlandse organisaties, waarbij de een meer gericht op crypto en de ander meer gericht op crypto + aandelen.

Hieronder gaan we CryptoCommunity vergelijken met deze beste keuzes.

Crypto Community vs. AllesoverCrypto

Crypto Community is in vergelijking met AllesoverCrypto maar een kleine speler. Dit is alleen al te zien aan het ledenaantal. Zo heeft eerstgenoemde circa 200+ leden. Dit is marginaal in vergelijking tot de 55.000+ (!) leden bij AllesoverCrypto.

Hoe is deze partij zo groot geworden?

Daarover lees je alles in deze AllesoverCrypto review.

Vandaag de dag bieden ze meerdere crypto diensten aan. Ze staan echter bekend om de Crypto Masterclass. Deze training heeft een volledige update gehad met 36+ uur aan cursusmateriaal. Dit gaat van beginnend tot aan gevorderd crypto beleggen, zodat je exact weet hoe je kan profiteren van de crypto boom. Naast de uitgebreide cursussen krijg je ook persoonlijke begeleiding binnen de levendige community. En tot slot krijg je toegang tot unieke crypto pareltjes die potentieel x100 kunnen gaan.

Wie is de beste keuze? Naar onze mening is de Crypto Masterclass in vergelijking tot CryptoCommunity de betere keuze.

Waarom dat zo is lees je in onze Crypto Masterclass review. In die review vind je ook een manier om 50% korting te krijgen.

Crypto Community vs. Trading Navigator Methode van Beleggen.com

De Trading Navigator Methode van Beleggen.com is een breder alternatief. In vergelijking tot CryptoCommunity richt deze cursus zich naast cryptomunten vooral op handelen in aandelen. De cursus staat bekend om haar software. De software geeft koop- en verkoopsignalen voor aandelen, opties en cryptomunten. Daardoor is het mogelijk om op een passieve manier, zoals één keer per week, de juiste aandelen, opties of cryptomunten te kopen of verkopen op basis van technische analyse.

Trading Navigator Methode heeft een gemiddeld rendement van +20,3% aangetoond over 20 jaar. Dat is een zeer hoog rendement wat 12% hoger dan het marktgemiddelde ligt.

Inmiddels zijn 60.000+ Nederlandse beleggers aangesloten bij deze software. Naast de software krijg je ook toegang tot cursussen, LIVE gastsprekers en masterclasses en een levendige community van beginnend tot gevorderd aandelen en crypto beleggen.

Meer informatie? Lees onze uitgebreide Trading Navigator review om te achterhalen of dit een goede keuze is.

Crypto Community ervaringen: klantenrecensies en -ervaringen

ervaringen-cryptocommunity-klanten

Op haar website geeft Cryptocommunity aan een reviewscore van 4.8 uit 5 te hebben (zie afbeelding). Normaliter kunnen wij de klantenrecensies achterhalen, zoals bijvoorbeeld bij Trustpilot of Google reviews. Bij deze partij is dit echter niet mogelijk. We kunnen geen klantenervaringen online vinden. Waar de reviewscore van 4.8 uit 5 op is gebaseerd kunnen we derhalve helaas niet achterhalen.

Wel zijn er recensies te vinden op de website waarbij namen en foto’s staan. Deze mensen laten hun gegevens natuurlijk niet zomaar achter. Omwille privacywetgeving moeten ze hen daarvoor toestemming vragen en derhalve is zijn dit betrouwbare recensies over Cryptocommunity.

Natuurlijk: dit kunnen vrienden zijn, maar dat is vergezocht. Het team van Max, Abe en Maarten is betrouwbaar. Deze heren willen je oprecht verder helpen. Zo kan je zelfs een 1-op-1 crypto call boeken zodra je lid bent. Gedurende deze call helpen ze je 1-op-1 verder met hoe je succesvol en (relatief) veiliger kan beleggen in cryptomunten.

Alleen deze 1-op-1 call is het al waard. Al met al is Cryptocommunity betrouwbaar en een goede keuze.

Wil je meer weten over CryptoCommunity? Onze tip: volg deze gratis Bitcoin training ter introductie over hoe je winst kan maken met crypto’s en hoe Crypto Community hierbij helpt.

Conclusie over onze CryptoCommunity review

Na een uitgebreide review over Cryptocommunity komen wij tot de conclusie dat zij, helaas, niet de beste keuze zijn als cryptocursus. Er is in Nederland en betere crypto cursus zoals vermeldt in de vergelijking. Dat wilt echter niet zeggen dat Cryptocommunity geen goede en betrouwbare keuze is. Naar ons onderzoek zijn ze een waardige keuze binnen de TOP 3, waarbij ze op de nummer 3 staan.

Deze positie hebben ze verdient. Zo is de prijs relatief laag en 60% goedkoper dan de nummer 1. In ruil daarvoor krijg je vrij veel cursusmateriaal, waaronder 30 videolessen en 5 podcast sessies. Maar met name de intentie is heel goed. Ze willen je oprecht helpen naar succesvol crypto beleggen. Dit blijkt eens te meer uit de community en de lange termijn strategie.

Tevens kan je als lid een 1-op-1 crypto call boeken. Zo word je 1-op-1 verder geholpen om je succeskans met crypto beleggen te verhogen.

Wil je meer weten over Crypto Community? Onze tip: volg deze gratis Bitcoin training ter introductie over hoe je winst kan maken met crypto’s en hoe Crypto Community hierbij helpt.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie