NIEUW: Crypto Masterclass Review [2023] Ervaringen en Updates
7 min. leestijd

NIEUW: Crypto Masterclass Review [2023] Ervaringen en Updates

Beste belegger, overweeg je te beginnen met crypto beleggen en kan je hier hulp bij gebruiken? Goede keuze! Crypto beleggen is uiterst risicovol. De kans op geld verlies is zeer hoog. En dus is het slim om te leren van experts. Dit kan met de Crypto Masterclass. Een online cursus + community + crypto tips die al duizenden mensen heeft geholpen. In dit artikel lees je onze uitgebreide Crypto Masterclass review en ervaringen.

Succesvol beleggen in crypto’s begint met een goede cursus zoals Crypto Masterclass.

Voorkom grote fouten. Leer wat wél werkt en begin in één keer goed.  

Lees snel verder over onze ervaringen en voor- en nadelen!

Inhoudsopgave

Disclaimer: beleggen kent risico’s tot geld verlies. Crypto beleggen is uiterst risicovol en niet geschikt voor beginnende beleggers.

Crypto Masterclass Review: wie is AllesoverCrypto en hoe helpen zij met crypto investeren?

crypto-masterclass-ervaringen

Zoals je van ons gewend bent beginnen we onze Crypto Masterclass review met een algemene introductie. Weet dat deze crypto cursus is opgericht door twee jongemannen genaamd Derek en Patrick. Zij geven aan 8+ jaar ervaring in crypto beleggen te hebben. Deze kennis delen ze op haar website AllesoverCrypto. Veel mensen hadden hier interesse in. De website groeide en toen werd het tijd voor een volgende stap: de oprichting van Crypto Masterclass.

De Crypto Masterclass is in 2023 uitgegroeid tot dé grootste crypto cursus van Nederland. Zo blijkt uit onze review dat ze inmiddels 55.000+ leden hebben. Het team is van twee jongemannen uitgegroeid naar een volwaardige organisatie van 10+ teamleden.

Niet alleen haar team is gegroeid. Wij volgen de crypto training al een tijdje. In haar beginjaren kreeg je relatief weinig materie en vroegen zij een hoge prijs. Deze relatief hoge prijs is nog steeds van kracht, maar anno 2023 krijg je er véél meer waarde voor. Zo zijn de crypto trainingen flink uitgebreid. Ook hebben ze bewezen trackrecords in unieke crypto pareltjes én krijg je veel persoonlijke begeleiding van crypto experts. Tot slot is de community uitgegroeid tot het grootste cryptoplatform in Nederland.

Hoe je het ook went of keert. De vraagprijs is fors. De investering bedraagt €2000. Is de crypto training zoveel waard? Dat kan alleen jij voor jezelf beoordelen.

Onze tip: Klik op deze link voor gratis training van AllesoverCrypto. Na het volgen van die training krijg je ook eenmalig 50% korting. Dat is €1000 korting (!) die je via deze link kan krijgen. En voor die prijs is het de investering meer dan waard (je hebt overigens altijd 14 dagen recht op retour).  

Hoe werkt de crypto cursus van Crypto Masterclass? Ervaringen en uitleg

voor-nadelen-crypto-masterclass 

Uit onze Crypto Masterclass review en ervaringen blijkt de cursus fijn te werken. In totaal krijg je toegang tot 36+ uur aan trainingen. Dit gaat van de basis (hoe en waar koop ik crypto’s?) tot aan gevorderd crypto beleggen (van deelnemen aan ICO’s tot aan technische analyses).

Zoals aangegeven was de crypto training van AllesoverCrypto in eerste instantie nogal beperkt. Anno 2023 zijn ze hier echt sterk in verbeterd. De gehele cursus is herzien en actueel gemaakt voor succesvol crypto beleggen in 2023. Bovendien gaan ze tot aan gevorderd beleggen. Dit is een belangrijk verschil met andere crypto trainingen. Die behandelen vaak slechts de basis (en vragen daar veel geld voor). Bij de AllesoverCrypto masterclass leer je echter de laatste tips en trends van gevorderde crypto experts.

Dit is een cruciaal verschil.

Tevens van belang is dat ze continue de crypto training blijven verbeteren. Er blijven nieuwe trainingen komen + de community blijft sterk groeien. Jij kan hiervan profiteren door nu lid te worden. Voor de prijs krijg je onbeperkt en levenslang toegang. Nieuwe uitbreidingen krijg je er gratis bij, en dat is waardevol voor nieuwe updates omtrent crypto trends.

Wat ons betreft zit de meeste waarde in de persoonlijke begeleiding van de aanwezige crypto experts. Dit is in de laatste jaren fors verbetert.

Samengevat: in het verleden zijn we zeer kritisch geweest in onze reviews over Crypto Masterclass. Anno 2023 zijn ze echter heel veel verbetert en is het de prijs waard geworden, omdat je toegang krijgt tot de meest recente crypto lessen, -trends en unieke crypto parels met x100 potentie

Wil je een voorproefje en/of meer informatie? Klik hier voor de gratis training inclusief 50% korting.

Wat zeggen klanten over Crypto Masterclass? Reviews, ervaringen en recensies

allesovercrypto-recensies-2022AllesoverCrypto reviews 2023. Bron: Trustpilot.com

Op moment van deze Crypto Masterclass review hebben zij 934 recensies ontvangen. De gemiddelde score is heel hoog: 4.8 uit 5. Daarbij moeten we wel aangeven dat veel van deze recensies gaan over de gratis training, en niet over de betaalde masterclass.

Er zijn een aantal 1-sterren reviews. Zij hebben klachten over dat de gratis training een lokkertje is voor de duurdere cursus. Dit is ook zo. Iedereen doet dit. Maar dat wilt niet zeggen dat je waardevolle kennis krijgt binnen de gratis training. En natuurlijk, ze proberen je te lokken door op het einde 50% korting te geven. Daar moet je een beetje doorheen kijken.

Zoals gegeven waren wij eerst ook kritisch over onze review en ervaring met Crypto Masterclass. En ja, de gratis training is nog steeds een lokkertje (dat heet marketing). Maar de cursus an sich is veel beter geworden. Meer waarde voor hetzelfde geld.

Dat blijkt uit ook de recente klantenrecensies die wél over de crypto Masterclass gaan.

Wil je een voorproefje en/of meer informatie? Klik hier voor de gratis training inclusief 50% korting.

Voor wie de gratis crypto training van AllesoverCrypto geschikt?

geld-verdienen-bitcoin-cursus

De cursus en community van AllesoverCrypto is geschikt voor iedere beginnende belegger. Beleggen in cryptomunten is uiterst risicovol. Men denkt dat de enige weg omhoog is, maar dat is niet het geval. Wij beleggen al vanaf 2017 in crypto’s en hebben de enorme piek meegemaakt. We hebben echter ook de enorme daling meegemaakt. Sommige altcoins (andere naam voor cryptomunten) waren met 80 – 90% gedaald. Sommigen zelfs met 99%.

Een inleg van 1000 euro  zou dan 1 euro waard zijn…

Je kan enorm veel fouten maken met crypto beleggen. Met name door het handelen op basis van emoties. Dit is waarom wij, in algemene zin, idealiter geen voorstander zijn van crypto beleggen. Wij zijn wél voorstander van aandelen en ETF beleggen. Dit laatste is véél minder risicovol.

Minder risico betekent echter ook lager rendement. En alhoewel je met aandelen en ETF’s een zeer mooi rendement kan halen (10% per jaar is haalbaar), is dit voor vooral jonge mensen te weinig. Het duurt te lang. Het is saai. Et cetera. En dus beginnen zij met crypto beleggen, omdat dit snel, stoer en spannend is.

Crypto beleggen kan enorm hoog rendement geven. Denk aan x50 rendement in één maand.

Zo’n cryptopareltje kan 500 euro omtoveren naar 25.000 euro…

Wie wilt dat nu niet? En dus begint met zonder kennis en ervaring met crypto beleggen. Helaas is het gevolg dat 9 op de 10 haar geld verliezen.

Voor wie is een crypto cursus geschikt? Het is een must voor iedere beginnende belegger met beperkte kennis en ervaring. Voorkom dat je veel geld verliest!

Vandaag beginnen? Klik hier voor het volgen van de gratis training.

Crypto Masterclass of Trading Navigator Methode vergelijken

Een veel gestelde vraag is wat de beste keuze is tussen Crypto Masterclass of Trading Navigator. Wanneer je deze partijen gaat vergelijken zijn er nogal wat verschillen. Zo is de een volledig gericht op cryptomunten, terwijl de Trading Navigator kan worden ingezet voor zowel aandelen, opties, turbo’s en crypto’s. Daarmee is Trading Navigator een meer complete cursus.

Het grootste verschil tussen Crypto Masterclass vs. Trading Navigator vergelijken is dit:

Bij Crypto Masterclass leren ze je hoe je kan beleggen in cryptomunten. Bij Trading Navigator leer je werken met een bepaalde software die is inbegrepen bij de cursus. Deze software geeft exact aan wanneer je aandelen met aan- en verkopen. Deze software kan je zowel gebruiken bij crypto’s als aandelen.

Het verschil is dus dat je bij de een alles zelf moet doen, terwijl je de ander wordt geholpen door een geavanceerd systeem.

In veel gevallen is Trading Navigator een betere keuze voor wie wekelijks wilt handelen in aandelen en crypto’s, waarbij je gebruik maakt van een software die emoties voorkomt (en bij crypto’s zijn emoties zoals FOMO zeer gevaarlijk).

Meer weten over Trading Navigator? Lees hier onze ervaringen en Trading Navigator review.

Of klik hier voor gratis training over de Trading Navigator Methode.

De voor- en nadelen uit onze Crypto Masterclass Review

crypto-masterclass-reviews

Wat zijn de voor- en nadelen? Zoals aangegeven zijn we in iedere Crypto Masterclass reviews nogal kritisch geweest op AllesoverCrypto. In 2023 zijn ze echter beduidend beter geworden. De cursussen zijn meer uitgebreid, meer compleet, meer actueel en meer toepasselijk. Ze willen middels de community en crypto experts ook daadwerkelijk beginnende crypto beleggers helpen. Helpen naar minder verlies en betere resultaten. Al met al zijn we positief over de recente ontwikkelingen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Zo kost de cursus 2000 euro. Dat is een erg hoog bedrag (tenzij je in Amerika leeft…). In onze optiek is dat de prijs niet waard. Het is te duur en voor dat bedrag kan je ook andere, goedkopere doch vergelijkbare cursussen kopen.

Wat is het wel waard?

Als je de gratis training volgt dan proberen ze je te lokken met een eenmalige 50% korting. In dat geval investeer je 1000 euro voor de totale Crypto Masterclass. Dit is een eerlijke en goede prijs. Daar kunnen wij meeleven. Bovendien heb je 14 dagen recht van retour indien de cursus niet naar verwachting voldoet.

Wil je de 50% korting pakken? Klik hier voor de gratis training inclusief 50% korting.

Conclusie over onze Crypto Masterclass review en ervaringen

Onze review en ervaringen met Crypto Masterclass zijn aanzienlijk beter in 2023. De cursus is veel beter geworden dan eerst. Ook is de uitbreiding van het AllesoverCrypto-team een uitstekende ontwikkeling voor toekomstige uitbreidingen. Daarbij is de community heel groot geworden. Er zijn reeds 55.000+ crypto beleggers aangesloten en dit blijft maar groeiende. Dat is een knappe prestatie en niet voor niks.

Qua reviews doen ze het goed. Met 900+ reviews behalen ze een zeer hoge score van 4.8 uit 5. Kritiek hierop is dat de meeste reviews over de gratis training gaan (die goed is). Daardoor geeft dit een vertekend beeld. Maar voor de recensies over de betaalde versie zien wij geen klachten of 1-sterren reviews. En dat zegt ook wat.

In feite is het enige nadeel de hoge prijs. Voor de rest ben je in goede handen bij deze betrouwbare crypto cursus. Wil je aansluiten? Volg dan eerst de gratis training zodat je de 50% korting kan claimen.

Stop met treuzelen en begin vandaag: Klik hier voor de gratis training inclusief 50% korting.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie