Crypto Cursus Vergelijken [2023] TOP 3 Beste Keuzes | LOISIR.nl
8 min. leestijd

Crypto Cursus Vergelijken [2023] TOP 3 Beste Keuzes | LOISIR.nl

Beste vergelijker, goed dat je dit artikel over crypto cursus vergelijken gaat lezen. Het is immers nodig. Er zijn veel crypto trainingen bijgekomen. De kwaliteit verschilt enorm. Enkele crypto communities vragen belachelijk veel geld zonder veel te geven. Hier moet je vandaan blijven. Na ons onderzoek voor crypto cursus vergelijken in 2023 zijn we tot een duidelijke TOP 3 gekomen.

Het voordeel aan deze crypto communities is dat zij al enkele jaren bestaan met aantoonbare resultaten. Het zijn de grootste en beste keuzes van dit moment, met de meeste waarde in videolessen, crypto pareltjes, aantal leden én speciale software die ons helpen de winstkans te verhogen.

Goed dat je gaat aanmelden bij een crypto cursus! Beleggen in cryptomunten is heel risicovol. Als je niet weet wat je doet, zal je mogelijk veel geld verliezen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Leer van ervaren crypto experts die jou zijn voorgegaan.

Op naar de vergelijking!

Crypto Cursus Vergelijken 1. Crypto Masterclass

crypto-cursussen-vergelijken

Als inspiratieplatform voor reviews en vergelijkingen volgen wij bepaalde aanbieders al enkele jaren. Binnen beleggen behoort ook de Crypto Masterclass hierbij. In eerdere dagen zijn we vooral kritisch, omdat ze veel geld vroegen voor relatief weinig waarde. Maar met de recente crypto boom is ook deze crypto cursus uitgegroeid tot de grootste speler in Nederland.

Na onze recente review over Crypto Masterclass voor 2023 zijn we zeer enthousiast geworden over de nieuwe updates.

Bij de beste crypto cursus vergelijken staat de Crypto Masterclass voor 2023 op nummer 1.

Dit is het grootste en meest uitgebreide platform voor het leren beleggen in cryptomunten. De community is inmiddels uitgegroeid naar 55.000+ leden. Dit is goed, maar de waarde zit vooral in het cursusmateriaal én de persoonlijke begeleiding van crypto experts.

Bij het vergelijken van crypto trainingen zien we dat het aanbod van videolessen meestal beperkt is. Bij Crypto Masterclass is het echter zeer uitgebreid. Zeker in vergelijking tot andere trainingen. Zo hebben ze recentelijk een volledige update gemaakt voor crypto beleggen in 2023. In 36 uur aan videomateriaal leer je van beginnend tot aan zeer gevorderd beleggen. De laatste modules bevatten zelfs zeer gevorderde technische analyses zoals de Elliot Wave’s.

En als je vragen hebt over de praktische videolessen, dan staan de crypto experts voor je klaar om vragen te beantwoorden. Zodoende hoef je niet alles opnieuw uit te vinden. Je kan direct leren van Nederlanders die al 8+ jaar in crypto beleggen, en zowel tegenslagen als grote successen kennen. Zo bevat de crypto community ook onderzoek naar hun 10 beste crypto’s die potentieel x100 rendement kunnen geven.  

Natuurlijk is er altijd een “maar”.

Crypto Masterclass is uit onze vergelijking de beste crypto cursus. En wie het beste wilt, betaalt daar meestal iets meer voor. De standaardprijs is €2000. Dat vinden wij te veel. Hun overigens ook omdat het meer een verkooptruc is.

Je kan namelijk 50% korting krijgen. We leggen uit hoe:

Je kan deze gratis training volgen.

Dat is sowieso leerzaam en waardevol. Tijdens de training zullen ze je ook willen verleiden tot kopen van de cursus, dus aan het einde van de training bieden ze 50% korting aan. Dan krijg je €1000 korting. Nog steeds niet goedkoop, maar wel een vergelijkbare prijs met de nummer 2 beste crypto cursus. En deze investering in jezelf zal je een hoop geld verlies op de cryptomarkt voorkomen 😉.

Klik hier voor het volgen van de gratis training + 50% korting

Andere producten van Crypto Masterclass

De bedenker van de Crypto Masterclass is AllesoverCrypto. Door de grote uitbreiding van hun ledenaantal zijn ze ook enkele andere diensten begonnen. Hierbij een kort overzicht binnen het vergelijken van crypto cursussen:

Crypto Signals: Dit is een tradingabonnement waar de leden via Discord signalen ontvangen. Dankzij deze signalen weten ze precies wanneer ze een cryptomunt het beste kunnen kopen en verkopen. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 8 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency's en blockchain en zorgen ervoor dat de leden 7 dagen per week waardevolle signalen ontvangen.

Meer weten over winst maken met deze trading signalen? Klik hier voor meer informatie

Crypto Mastery: dit is een soort van uitbreiding op de crypto signals. Ook hier gaat het om een maandelijks abonnement. Daarbij krijg je iedere maand toegang tot trends signalen (crypto, NFT, metaverse, et cetera) + trainingsvideo’s + community + maandelijkse livestreams met crypto experts.  

Dit abonnement is meer uitgebreid dan de crypto signals, maar kan worden afgesloten tegen hetzelfde maandelijkse tarief. Wacht echter niet te lang omdat de prijzen omhoog kunnen gaan.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Crypto Portfolio: binnen de Crypto Masterclass vind je ook onderzoek naar crypto pareltjes. Het is echter mogelijk om voor een lage prijs een deel van dit onderzoek los te kopen. Zij verrichten fulltime onderzoek en de portfolio wordt regelmatig geüpdatet. Dit zou je willen hebben indien je opzoek bent naar zeer risicovolle cryptomunten die potentieel x10 of meer kunnen gaan.

Dankzij de crypto portfolio kan je direct beginnen. Dit is alleen geschikt als je al meer kennis hebt over crypto beleggen. Als beginner kan je beter eerst de cursussen volgen.

Meer weten over de crypto portfolio? Klik hier voor meer informatie

Hieronder bekijken we de nummer 2 uit crypto cursussen vergelijken.

Crypto Cursus Vergelijken 2. Trading Navigator Methode

beste-crypto-cursussen-vergelijken

De nummer 2 van beste crypto cursus vergelijken is een speciale cursus van Trading Navigator Methode. In onze review over Trading Navigator Methode lees je alles over deze partij. Het is de grootste beleggerscursus in Nederland waarbij je ook toegang krijgt tot een unieke software. Deze software geeft automatisch koop- en verkoopsignalen. Met name dit laatste is erg belangrijk: weet wanneer je winst moet pakken. Koersen gaan op en neer, dus we moeten laag kopen en hoog verkopen. Dit noemen ze “Buy Low, Sell High”. En daar is de software van Trading Navigator Methode het beste in.

Ze hebben een aantoonbaar resultaat van gemiddeld +20,3% over de afgelopen 20 jaar. In sommige jaren was het rendement zelfs boven de 50%.

In deze review vergelijken we de beste crypto trainingen. De speciale editie van Trading Navigator Methode staat met trots op nummer 2. Deze editie heet: X10 met Crypto.

De crypto cursus X10 met Crypto is opgericht door Jan Robbert Schutte van CryptoAcademy en Harm van Wijk. Beide heren hebben tientallen jaren ervaring met beleggen. Met name Harm van beleggen.com is zeer ervaren. Hij is dan ook de eigenaar van Trading Navigator Methode.

Ze hebben ook een gratis E-boek ‘geld verdienen met Bitcoin en Ethereum’. Deze kan je gratis downloaden en dan ontvang je ook een gratis online training om je rendement te verhogen.

Download hier de gratis E-boeken

Binnen de crypto cursus ‘X10 met Crypto’ krijg je veel voordelen, waaronder:

  1. 6-weekse cursus voor geld verdienen met crypto
  2. Alle onderzoeksrapporten waar zij zelf in investeren
  3. Trading updates en kansen van ervaren crypto experts
  4. Premium crypto coaching service
  5. VIP toegang tot beleggen.com community met 70.000+ leden
  6. Meer voordelen zoals crypto portfolio’s, crypto signalen, et cetera

Het doel van haar cursus is om te beleggen in cryptomunten die potentieel x10 kunnen gaan. En zodoende met weinig geld relatief veel te kunnen verdienen.

Meer weten over deze cursus? Klik hier voor meer informatie

Crypto Cursus Vergelijken 3. Crypto Community

bitcoin-cursus-vergelijken

Uit onze reviews en onderzoek naar crypto cursussen vergelijken zijn de nummer 1 en 2 van hierboven beduidend de beste keuze. Het enige nadeel is dat de initiële investering wat hoger ligt. Alhoewel dit het meer dan waard is, kunnen we goed begrijpen dat je dit bedrag niet wilt uitgeven.

Een goedkoper alternatief als derde beste keuze uit crypto training vergelijken is de Crypto Community.

De Crypto Community is opgericht door 3 jongemannen die al jaren in crypto handelen. Zij hebben hun kennis gebundeld in een complete crypto cursus die alle principes begrijpbaar uitlegt. Alhoewel de trainingen goed zijn is het niet beter dan de nummer 1 en 2. Wat wij echter wel zeer waarderen is dat de focus van deze heren ligt op praktische begeleiding. Dit is van grote waarde omdat een cursus slechts het begin is.

Daarnaast krijg je toegang tot een bewezen methodiek en strategie voor succesvol crypto beleggen voor meer winst. Een tactiek die zichzelf nu al enkele jaren heeft bewezen. Mocht de cryptomarkt verder stijgen, dan zal dit uiteraard weer winst opleveren.

Om kennis te maken met deze strategie kan je het beste deze gratis training volgen.

Onze review en ervaringen met crypto cursussen vergelijken

Je zou het misschien niet denken, maar als auteur van dit artikel hebben wij veel ervaring met beleggen. Niet alleen in cryptovaluta, maar ook in aandelen en ETF’s. Met onze inhoudelijke kennis kunnen wij scherpe reviews en vergelijkingen maken. Zo hebben wij in 2017 de eerste cryptomunten gekocht, waaronder Ethereum, Binance en Ripple. Maar ook kleinere Altcoins die nu amper nog wat waard zijn, zoals het veelbelovende WePower (wat niks is geworden?) of de beleggerscoin NAGA. En wat te denken van SingularityNET. Toen deze in 2017 werd gelanceerd werd op de eerste dag voor 150 miljoen aan coins gekocht. Maar vandaag de dag is deze altcoin amper iets waard.

Wat kunnen we leren van onze ervaringen met crypto beleggen in relatie tot crypto cursussen vergelijken?

De cryptomarkt is nog steeds jong en zeer volatiel. Het kan werkelijk alle kanten opgaan. Er is veel minder onderliggende waarde dan dat dit met aandelen is (omdat bedrijven winst maken…). En dus is de cryptomarkt minder voorspelbaar.

Juist deze onvoorspelbaarheid geeft grote kansen. Het leidt tot enorme koerswinsten én koersdalingen in korte tijdsperioden. Het is zeer belangrijk om de beste cryptomunten te kopen en deze weer op tijd te verkopen. Oftewel: een meer actieve tradingstrategie en niet zozeer lange termijn beleggen.

In de beste crypto cursussen vergelijken biedt de nummer 1 Crypto Masterclass de meest ideale combinatie. De cursussen zijn recentelijk geüpdatet waardoor ze heel actueel zijn. Bovendien krijg je automatische trading signalen voor unieke altcoins.

Kopen, en weer op tijd verkopen. Buy Low, Sell High. Iedereen weet het maar de praktijk is zeer moeilijk. En daarom kan de persoonlijke begeleiding + de frequente trading signalen zo nuttig zijn.  

Onze tip: volg deze gratis training en ontvang 50% korting op de Crypto Masterclass.

Of liever in crypto beleggen met een trading software?

Op nummer 2 uit onze beste crypto cursus vergelijking staat Trading Navigator Methode. Dit is voor jou de beste keuze als je naast cursussen ook toegang wilt krijgen tot de bewezen trading software. Deze software kan je voor zowel cryptomunten als aandelen en opties gebruiken. In die zin geeft deze cursus je dus meer waarde, omdat spreiding cruciaal is.

Crypto beleggen is uiterst risicovol. Je zou minimaal ook willen beleggen in aandelen en eventueel andere investeringsmarkten zoals vastgoed. Risicospreiding is cruciaal voor lange termijn succes!

Met de Trading Navigator-software krijg je automatische koop- en verkoopsignalen voor crypto’s en aandelen. Dit werkt op wekelijkse basis, dus je hoeft niet iedere dag achter je PC te zitten.

Onze tip: volg deze gratis training over hoe de Trading Navigator Methode werkt. Daarin vind je uitleg over de software en de bewezen resultaten over de afgelopen 20 (!) jaar.

Wat is de goedkoopste Bitcoin en Crypto cursus in Nederland

Zoals aangegeven zijn er gratis crypto cursussen die je kan volgen. Deze duren meestal zo’n 1 tot 2,5 uur waarbij je veel waarde ontvangt. Dit zijn de goedkoopste Bitcoin en crypto cursussen die je kan volgen. Natuurlijk leer je hier alleen de basis. Dit is nuttig, maar het maakt je geen succesvolle crypto investeerder.

Begrijp goed dat je soms in jezelf moet investeren, ook al klinkt het als veel geld. De beste investering is in jezelf. Zeker bij nieuwe kansen is het nuttig om te leren van experts. Zij vertellen je de meest actuele situatie, zodat je een kickstart krijgt.

Crypto cursussen vergelijken is niet op basis van wie de goedkoopste is. De goedkoopste trainingen zijn vaak onzin. Bevatten middelmatig onderzoek en werk. Je wilt niet leren hoe je middelmatig kan beleggen, want dan ga je geld verliezen. Immers, de meeste beginners met Bitcoin en crypto verliezen geld.

Kies voor een goede investering. Kies voor de top 3 beste crypto cursussen uit deze vergelijking en bescherm jezelf tegen grote verliezen en decepties

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie