AllesoverCrypto Review & Ervaringen: Betrouwbare Cursus? | LOISIR.nl
7 min. leestijd

AllesoverCrypto Review & Ervaringen: Betrouwbare Cursus? | LOISIR.nl

Beste vergelijker, welkom bij een nieuwe review over AllesoverCrypto met een update voor 2023. In deze review kijken naar nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen van de betrouwbare crypto cursussen van AllesoverCrypto. In 2023 is het team enorm uitgebreid met crypto experts en services medewerkers om de community nóg beter te maken. Gunstige ontwikkelingen voor beginnende crypto beleggers.

Ook gaan we AllesoverCrypto vergelijken met andere goede crypto cursussen voor 2023.

Lees snel verder

Inhoudsopgave

AllesoverCrypto Review: een betrouwbare partij voor crypto trainingen?

review-allesovercrypto

Iedere organisatie begint klein, zo ook die van AllesoverCrypto. De crypto website is sinds 2017 uitgegroeid tot de grootste crypto cursus en -community van Nederland en België. Een knappe prestatie van twee jonge mannen genaamd Patrick Suiker en Derek Westra. Het betreft twee intelligente jongeheren die beide al sinds 2013 zich verdiepen en handelen in crypto.

Het is geen toeval dat de heren jong zijn. Crypto is een jonge markt. Traditionele beleggers zijn vooral sceptisch en angstig, maar de nieuwe generatie ziet tal van kansen. Zo ook Patrick en Derek. En zij besloten om hun kennis te delen met ons.

Dit begon met het oprichten van AllesoverCrypto. Daarna hebben ze de grootste online crypto cursus opgericht (zie verder). In 2017 – 2019 was dit nog klein. Sinds de hype van 2020 is AllesoverCrypto uitgegroeid tot de grootste community in Nederland en België. Inmiddels zijn er 55.000+ leden aangesloten.

Naast deze AllesoverCrypto review volgen wij de partij al enkele jaren, aangezien wij ook ervaring hebben met beleggen in crypto en aandelen. In eerste instantie waren we niet zo enthousiast, maar door de recente uitbreidingen is AllesoverCrypto nu een uitstekende aanbieder van cursusmaterialen.

In 2023 is het team enorm gegroeid. Het zijn niet langer twee jongeheren, maar er staat nu een volwaardig team met 15+ collega’s. Dit is inclusief meerdere crypto experts die persoonlijke coaching geven via de community. Met name deze nieuwe ontwikkeling maakt ze zeer betrouwbaar met hoge kwaliteit service.

Wil je meer weten over de ervaringen van Patrick en Derek? Over hoe ze al hun spaargeld verloren, maar ook €10.000 winst in één uur hebben gemaakt?

Klik hier voor de gratis training van AllesoverCrypto. Heel interessant voor beginnende crypto beleggers. Aan het einde van de training bieden ze een 50% korting aan.

Welke crypto trainingen kan ik volgen bij AllesoverCrypto?

is-allesovercrypto-betrouwbaar

Binnen onze AllesoverCrypto reviews hebben we alle crypto trainingen onderzocht. Momenteel bieden ze vier crypto trainingen aan, namelijk:

 1. Crypto Masterclass
 2. Crypto Mastery
 3. Crypto Signals
 4. Crypto Parels

Uit onze vele reviews en vergelijken weten we dat Crypto Masterclass dé crypto training in Nederland is. Zij komt als beste uit de test. Wil je weten waarom?

Lees hier onze volledige Crypto Masterclass review.

Meer recentelijk uit de AllesoverCrypto review is de uitbreiding naar Crypto Mastery en -Signals.

Crypto Signals is een abonnement waarbij je via Discord trading signalen ontvangt. Dankzij deze signalen weet je exact wanneer je een cryptomunt het beste kan kopen en verkopen. Dit kan leiden tot fors hogere winst.

Meer weten over winst maken met deze trading signalen? Klik hier voor meer informatie

Crypto Mastery: dit is een soort van uitbreiding op de crypto signals. Ook hier gaat het om een abonnement. Daarbij krijg je toegang tot trends signalen + trainingsvideo’s + community + maandelijkse livestreams met crypto experts.

Dit abonnement is meer uitgebreid dan de crypto signals, maar kan worden afgesloten tegen hetzelfde maandelijkse tarief. Wacht echter niet te lang omdat de prijzen omhoog kunnen gaan.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Crypto Parels: er is ook een goedkope optie waarbij je alleen betaalt voor onderzoek naar de beste crypto parels van dit jaar. Daarin vind je altcoins die mogelijk x100 kunnen gaan. De selectie wordt maandelijkse geüpdatet zodat je altijd recent onderzoek hebt.

Meer weten over de crypto portfolio? Klik hier voor meer informatie

Wat zijn de voor- en nadelen?

voor-en-nadelen-crypto-cursus

In de AllesoverCrypto review kijken we verder dan deze partij. We gaan ze vergelijken (zie hieronder) en we nemen onze jarenlange ervaringen in beleggen mee. Binnen die context bekomen we enkele voor- en nadelen omtrent deze aanbieder.

Voordelen uit onze AllesoverCrypto review:

 1. Uitgegroeid tot de grootste (en betrouwbare) crypto cursus en community in Nederland en Belgie met 55.000+ leden
 2. Meer dan 36 uur cursusmateriaal volledige actueel met nieuwe upgrades
 3. Van beginnend tot gevorderd beleggen
 4. Persoonlijke coaching vanuit crypto experts
 5. Maandelijkse live masterclasses
 6. Maandelijkse crypto trading signalen voor exact aan- en verkopen
 7. Veel onderzoek naar de beste cryptomunten voor potentieel x10 of zelfs x100 rendement

Nadelen uit onze AllesoverCrypto review:

 1. De prijs van Crypto Masterclass is met €2000 duur. Dit is echter een verkooptruc, omdat ze een gratis training aanbieden waarbij je 50% korting krijgt. €1000 is nog steeds veel, maar wel meer dan waard
 2. De cursus is zeer goed en noodzakelijk, omdat beleggen in crypto’s nog steeds zeer risicovol is. Er is een grote kans dat je veel geld verliest. Beleg alleen met geld dat je kan missen en leer eerst van crypto experts. Dat voorkomt een hoop verdriet…

Het aanbod kent veel meer voordelen dan nadelen. De prijs is hoog, maar met de 50% korting via de bovenstaande link is de prijs vergelijkbaar met andere cursussen.

Tijdens ons onderzoek naar de beste crypto cursus vergelijken is AllesoverCrypto met haar Crypto Masterclass als beste uit de test gekomen.

AllesoverCrypto Vergelijken met Cursussen voor Beleggen

allesovercrypto-vergelijken

Er zijn veel kwalitatieve cursussen voor beleggen verkrijgbaar. Veel daarvan zijn gericht op aandelen. Alhoewel wij ook liever beleggen in aandelen, is dat helaas niet vergelijkbaar met AllesoverCrypto. De focus van deze betrouwbare organisatie ligt volledig op crypto handelen. Een eerlijke vergelijking kunnen we louter maken door naar andere crypto cursussen te kijken.

AllesoverCrypto vergelijken met Crypto Community

Crypto Community is een relatief kleine cursus binnen Nederland. Ze hebben enkele honderden leden. In vergelijking tot AllesoverCrypto is het enige voordeel dat zij een lagere prijs van 397 euro hanteren. Het aanbod is wel veel kleiner. De community is veel kleiner en derhalve minder bruisend. Er zijn minder videolessen en ander trainingsmateriaal. En er zijn geen crypto signalen of onderzoeken naar unieke altcoins.

Wel bieden ze bij Crypto Community persoonlijke coaching en krijg je toegang tot een bewezen methodiek voor succesvol handelen in crypto. Al met al een prima cursus, maar in vergelijking simpelweg minder groot.

Meer weten over Crypto Community? Hier kan je haar gratis training volgen.

AllesoverCrypto vergelijken met Trading Navigator Methode en X10 met Crypto

AllesoverCrypto vergelijken met Trading Navigator Methode is ook belangrijk. Deze laatste behoort tot de grootste beleggerscursussen voor aandelen. Ook daar vind je een levendige community met 65.000+ leden. Het meest bekend staat de Trading Navigator Methode om haar trading software. Met deze software kan iedereen simpel en winstgevend beleggen in aandelen. Zo geeft de software exact aan wanneer je aandelen moet aan- en verkopen.

De methode heeft volgens de eigenaar Harm van Wijk geleidt tot een gemiddeld rendement van +20% over de afgelopen 20 jaar. Dat is een zeer hoog rendement. Of dit werkelijk zo is kunnen we helaas niet verifiëren. Wel vinden we veel enthousiaste reviews en ervaringen terug.

Naast de trading software hebben ze ook een gevorderde crypto cursus opgericht. Dit heet project ‘X10 met Crypto’. Een voordeel van deze cursussen is dat je heel veel waarde voor je geld krijgt. Dit komt omdat deze community al meer dan 10 jaar bestaat. Dat is veel tijd voor het vergaren van de beste methodieken en -onderzoeken.

Meer weten? Lees hier onze uitgebreide Trading Navigator Review.

Reviews en ervaringen AllesoverCrypto: klantenrecensies

allesovercrypto-reviews-recensies

AllesoverCrypto heeft veel recensies en ervaringen via Trustpilot. Op dit moment 944 recensies waarvan 84% een 5-sterren geeft. Dit is uiteraard heel hoog, maar hier hebben we wel kritiek op. Allereerst zijn circa 90% van al deze reviews gebaseerd op de gratis training. Dit geeft een vertekent beeld omdat mensen zonder kennis van crypto al snel tevreden zijn met een gratis crypto training. En ten tweede worden deze mensen uitgenodigd om na het volgen van de training een review achter te laten. Mensen die worden uitgenodigd laten doorgaans een hogere recensie achter.

Dit gezegd hebbende zijn er ook positieve punten te melden. Van de 10% reviews die wel over de betaalde cursussen gaan, zijn de meeste alsnog positief met 4 of 5-sterren.

Al met al prima ervaringen. De negatieve reacties gaan voornamelijk over de gratis training waarbij ze op het einde “pushen” naar het kopen van de cursus. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. Ze geven eerst gratis kennis weg voor beginnende crypto beleggers, en natuurlijk proberen ze je daarna over de streep te trekken. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat. De inhoud van de training is overigens goed.

Klik hier voor het volgen van de gratis training + 50% korting

Conclusie over onze AllesoverCrypto review

In deze nieuwe, uitgebreide AllesoverCrypto review is gekeken naar de betrouwbaarheid. Deze kleine speler is uitgegroeid tot de grootste crypto community en cursus in Nederland en België. Voor 2023 is het aanbod sterk uitgebreid zoals nieuwe, herziene videotrainingen. Ook de uitbreiding van het team met crypto experts is van grote meerwaarde. Binnen de community geven zij namelijk persoonlijke coaching wanneer je wenst. En in feite is dat de meerwaarde. De cursus is goed, maar dan begint het pas echt.

Wij zijn enthousiaster geworden na onze review en vergelijking. Let wel goed op: crypto beleggen is super risicovol en alleen voor gevorderde beleggers. Investeer eerst in jezelf door het opdoen van de juiste kennis. Voorkom de beginnersfouten, dat zou heel zonde zijn. En zeer belangrijk: beleg alleen met geld dat je 100% kan missen!

Klik hier voor het volgen van de gratis training + 50% korting

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie