IMU Software Review & Ervaringen [2023] Betrouwbaar Resultaat?
7 min. leestijd

IMU Software Review & Ervaringen [2023] Betrouwbaar Resultaat?

Beste vergelijker, in dit artikel vind je een volledige IMU software review. In totaal biedt IMU drie softwarepakketten aan. Deze review behandelt ze allemaal. Je zou dit willen lezen omdat wij jarenlange ervaring hebben met de IMU software. We kijken verder dan de voor- en nadelen. In deze IMU software review delen we ook onze ervaringen. Hoe is de kwaliteit? Werkt het fijn? Is de service goed? En belangrijker: is dit een goede investering die hoge resultaten levert?

Op naar de review & ervaringen!

Inhoudsopgave:

Review IMU Software 2023: wie zijn het en waarom zijn zij online marketing bazen?
IMU Software Phoenix: korte review en ervaringen
IMU Software Huddle: korte review en ervaringen
IMU Software Plug & Pay: korte review en ervaringen
IMU+ Leerplatform Online Marketing: korte review en ervaringen
Conclusie over IMU software review en ervaringen

Review IMU Software 2023: wie zijn het en waarom zijn zij online marketing bazen?

imu-software-ervaringen

Als online ondernemer heb je mogelijk al eens van IMU gehoord. IMU, wat staat voor Internet Marketing Unie, is dé specialist van Nederland op het gebied van online marketing. In de afgelopen 10 jaar heeft Tonny, eigenaar van IMU, een indrukwekkend imperium met SEO software opgebouwd. Vandaag de dag heeft IMU drie software pakketten uitgebracht. Dit zijn (1) Phoenix software, (2) Huddle software en (3) Plug & Pay software. In deze IMU software review gaan we dieper in op alle drie de pakketten. Ook delen we onze ervaringen met IMU software. Wij zijn namelijk zéér tevreden gebruikers!

Naast IMU software hebben ze ook een compleet online leerplatform voor online marketing. Je vindt er inhoudelijk sterke cursussen over online marketing, SEO, conversie, neuropsychologie, e-mail marketing, Social Media adverteren, en meer. In totaal 250+ praktische video’s. Maar het IMU leerplatform is meer dan dat. Het gaat om een levendige community. Duizenden ondernemers zijn aangesloten en delen hun ervaringen en beste lessen. Ook vind je er iedere maand LIVE sessies van experts en succesvolle ondernemers. Kennis van onschatbare waarde.

Dit en meer komt aanbod in deze uitgebreide IMU software review en ervaringen.

Wij maken momenteel gebruik van alle IMU software. Dit doen we met 100% tevredenheid. De kwaliteit is zeer hoog en de support is fenomenaal. Onze resultaten overigens ook! We zijn met +2296% gegroeid in aantal bezoekers. Ook draaien we een tienvoud aan winst. Ja, echt. En onze business is meer geautomatiseerd dankzij de inzet van online marketing!

Wij maken momenteel gebruik van deze IMU software:

IMU Software Phoenix: korte review en ervaringen

imu-website-software-review

We starten de IMU software review en ervaringen met Phoenix. In 2010 is Tonny, oprichter van IMU, begonnen met het helpen van ondernemers op vlak van SEO en online resultaten. Om het maximale resultaat te behalen, heeft hij een eigen SEO software laten ontwikkelen. Nu, meer dan tien jaar later, is deze SEO software genaamd Phoenix volledig geoptimaliseerd. Inmiddels draaien meer dan 1.600+ websites erop.

Zonder Phoenix website wordt het knap lastig om nog hoog in Google te scoren. Een simpele WordPress is kansloos!

Waarom? Omdat de IMU software Phoenix werkt op een hele schone codering. Zo schoon, dat Google dit snel oppikt en veel waarde toekent. Het resultaat? Top 3 posities in Google.

Meer voordelen van Phoenix als IMU software:

voordelen-imu-website-software

Een WordPress website is alles behalve schoon. De vele plug-ins vormen een drakennet van verwarring en chaos. De Google zoekmachine ziet een doolhof en haakt af. Het gevolg? WordPress websites falen hopeloos en komen niet eens op de eerste pagina van Google.

Als jij nu op WordPress draait en weinig online bezoekers hebt, dan ligt dit niet aan jou content. Het ligt aan je website. Stap daarvan af, want het is energie-slurpend en enorm frustrerend!

Toen wij in 2019 overstapte van WordPress naar Phoenix hadden we binnen één week, letterlijk, twee keer zoveel bezoekers. Na twee jaar hebben we +2296% groei. Van alle IMU software reviews vinden wij de Phoenix de beste in haar soort voor SEO website. Dit maakt het verschil tussen een kansloze website en een winstgevende online business.

Meer over onze resultaten lees je in ons uitgebreide artikel over Phoenix ervaringen.

IMU Software Huddle: korte review en ervaringen

imu-software-reviews

We vervolgen de IMU software review met Huddle. Met deze software kan je een eigen online community en/of cursus oprichten. Ben je een rasechte Excel-meester? Ben je een vlijmscherpe projectplanner? Een fanatieke modellenmaker? Jouw kennis is geld waard. Jouw expertise kan je omzetten naar een online cursus. Een die zo goed is, dat andere (beginnende) modelmakers ervan willen leren. Immers, waarom zouden ze opnieuw het wiel moeten uitvinden?

Je kan het zo gek nog niet bedenken. Als jij ergens een expert in ben, is de kans groot dat je dit kan omzetten in een online cursus. Of je kan een community bouwen. Bijvoorbeeld voor een hobby of passie die je hebt.

Enkele functies van Huddle vind je op de afbeelding hierboven. Het grote voordeel van een community is dat alles online gebeurt. Je hebt geen duur gebouw of infrastructuur nodig. Geen dure machines en geen dure mensen. De community is effectief, snel en online. Je kan er 24/7 aan werken, waar en wanneer je maar wilt. En daarbij kan je veel winst maken, omdat je geen hoge kosten hebt.

Van de IMU software is Huddle het meest uniek. Er zijn geen grote vergelijkbare aanbieders waarmee je hetzelfde kan. En daarbij is de prijs relatief laag. Zo kan je met een klein budget je community en/of cursus lanceren. Binnen enkele maanden zal je de eerste klanten binnen halen en winst maken.

Uit de IMU software review blijkt dat de gemiddelde terugverdientijd met Huddle slechts 4 maanden is. Dat is natuurlijk een gouden investering.

Ook wij maken gebruik van Huddle. Wil je meer weten over onze ervaringen en resultaten? Lees hier onze uitgebreide Huddle ervaringen

IMU Software Plug & Pay: korte review en ervaringen

software-imu-review

De laatste IMU software review gaat over Plug and Play. Hierboven vind je alle voordelen samengevat. Deze software kan je inzetten voor het maken van effectieve betaalpagina’s. Wij gebruiken ze ook, waarbij de laagste conversie op 6,02% zit. De hoogste conversie? 27,58%.

Dat is hét voordeel van Plug & Play: dankzij hoge conversie op betaalpagina’s realiseer je meer omzet en meer klant. Bovendien kan je 1-click upsells en kassakoopjes toepassen. Zodra je klant heeft betaalt, kan je met een vlijmscherp vervolgaanbod komen. Bijvoorbeeld een extra e-boek of een eenmalige korting op je Huddle cursus. Omdat de klant al heeft betaalt is het meer bereidt een extra aankoop te doen. En zo haal je meer omzet en winst.

Hieronder vind je meer voordelen uit de IMU software review over Plug & Pay:

imu-software-getest-resultaten

Je kan deze software gebruiken naast Mollie. Je kan er betaalpagina’s mee maken. Die betaalpagina’s koppel je aan Mollie. Ze werken dus samen. Mollie heeft helaas geen goede betaalpagina’s. Daarom laten veel mensen hier geld liggen. Meestal is de conversie

Met plug & play haal je conversies van boven de 5%. Boven de 20% is ook mogelijk, als je een heel goed aanbod maakt. Onze hoogste betaalpagina staat momenteel op 27,58%. Ga jij ons record verslaan?

Meer weten? Lees hier meer informatie over Plug & Pay

IMU+ Leerplatform Online Marketing: korte review en ervaringen

imu-software-testen

De laatste der IMU software reviews is eigenlijk geen software, maar een leerplatform. Het gaat om IMU+. IMU is een specialist in online marketing. Ze bieden veel verschillende cursussen aan, zoals te zien op de afbeelding. Je kan deze cursussen los kopen. Dit is meestal 300 euro per stuk. Maar je kan ook lid worden van IMU+. Dit is slechts 500 euro per jaar, waarbij je de cursussen er eigenlijk gratis bijkrijgt.

Waarom gratis? Omdat je betaalt voor de online community en maandelijkse LIVE sessies. Dit zijn sessies met gastsprekers en meer. De cursussen, die meer dan 250+ praktische video’s bevatten, zijn in feite gratis. Immers, de totale waarde ervan is duizenden euro’s…

Wil je een voorproefje? Een superhandige gratis download is de Spoedcursus Online Marketing van dezelfde IMU. In 60 minuten krijg je de belangrijkste tips voor online marketing.

Zie IMU+ als een soort Netflix, maar dan voor ondernemers die meer succes online willen boeken. Zolang je lid bent krijg je iedere maand toegang tot unieke LIVE sessies met gastsprekers, masterminds en website reviews. Zo kan je ook jouw eigen website laten reviewen. Handig. Geeft je veel praktische input om je SEO en conversie te verbeteren. En zolang je lid bent krijg je ook alle nieuwe cursussen erbij. Dit zijn er meer dan je denkt. Tot nu toe hebben ze circa twee nieuwe cursussen per jaar gelanceerd. In 2021 waren dit er zelfs 4.

Tot slot is er een grote community. Er zijn reeds 1000+ ondernemers aangesloten. Binnen de community vind je veel interessante topics over succesvol ondernemerschap. Dagelijks worden er succesverhalen gedeeld. Niet als show off, maar om deze waardevolle lessen met jou te delen. Zodat jij hiervan kan leren en ze direct kan toepassen in je business.

Dit is ons inziens de échte toegevoegde waarde van IMU+: het zet je aan tot actie. Geen actie = geen resultaat!

Meer informatie over IMU+? Bezoek hier de website en bekijk alle gratis e-boeken en cursussen over online marketing

Conclusie over IMU software review en ervaringen

In deze IMU software review hebben we een drietal softwarepakketten kort besproken. Zie het als een samenvatting. Als je meer wilt leren over onze ervaringen, klik dan op de blauwe linkjes die hierboven staan aangegeven. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan. Immers, de IMU software behoort tot de beste van Nederland.

Wil je meer bezoekers, leads en klanten? Wil je een succesvolle online website hebben die veel omzet en winst maakt? Een geautomatiseerd bedrijf runnen?

De IMU software is dé oplossing. Als troste gebruiker kunnen wij aangeven dat we 100% tevreden zijn met de software.

Heb jij reviews en ervaringen met IMU software? Deel het met ons in een reactie onderaan deze review.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie