3 favoriete haarproducten voor vrouwen op een rijtje! (review)
2 min. leestijd

3 favoriete haarproducten voor vrouwen op een rijtje! (review)

Zoals jullie weten schrijven wij vaak over beauty reviews. Zo hadden we laatst een leuke nieuwe review over Goodiebox geschreven, die past binnen het straatje van beauty box abonnement vergelijken. In deze nieuwe review gaan we het hebben over het innovatieve Hairlust. Dit bedrijf is een Deens merk op het gebied van haarverzorging, met daarbij enkel natuurlijk (biologische) haarproducten. Dankzij hun unieke haarproducten groeien ze hard in zowel Nederland als wereldwijd. Zo verscheen Hairlust recentelijk nog in verschillende nieuwsbladen, waaronder die van Elle. Maar wat zijn nu de meest unieke haarproducten van Hairlust? Precies daar gaat deze review over met mijn 3 favoriete haarproducten voor vrouwen.

Laten we snel doorgaan met mijn eerste favoriete haarproduct van het biologische haarmerk Hairlust!

Favoriete haarproducten #1: Hair Growth Formula Gummies!

Als vrouw wil je graag je dat je haar gezond en sterk is. Ook is het heel erg fijn als het de natuurlijke glans uitstraalt. Dit haalt het beste uit ons naar boven! Nu is een van mijn favoriete haarproducten van Hairlust de gummies. Deze gummies zijn kauwbare vitamines met een lekker smaakje. Hierin zitten allerlei goede bouwstoffen die ons haar natuurlijk laten glanzen. Zo zitten er veel vitamines en mineralen in waaronder bitotine en zink. Zie het als een vitamine boost voor je haren, en dat op een natuurlijke manier!

Wat bijzonder is aan deze favoriete haarproducten bij Hairlust is dat ze biologisch en natuurlijk zijn. Dit maakt het geschikt voor allergievriendelijk en veganisten. Er zitten geen gekke stoffen in, maar juist natuurlijke bouwstoffen voor het haar. Ook is de kleur natuurlijk, en zit er geen suiker in. Al met al maakt het deze gummies geschikt voor vrijwel iedere type vrouw. Vaak was nog de zorg van toegevoegde chemische spullen, maar dat is bij Hairlust dus niet aan de orde!

Favoriete haarproducten #2: Hair Growth Formula Gift Pack

Een ander favoriet haarproduct van Hairlust zijn de capsules uit de Hair Growth Formula serie. Deze capsules zitten net als de gummies van hierboven vol met goede vitamines en andere bouwstoffen. Met dagelijks twee capsules bij iedere avondmaal heb je al genoeg om je haar een natuurlijke kracht terug te geven! Naast de vele voordelen van deze capsules, is het ook super leuk dat het in een Gift Pack verkrijgbaar is. Zo is het leuk voor jezelf, of juist vrij origineel als cadeau voor vrouwen (bijvoorbeeld aan je vriendin of zus). Meer van dit soort unieke cadeau inspiratie lees je terug in dit inspiratie artikel met cadeau ideeën voor haar verjaardag.

Favoriete haarproducten #3: Hair Rehab Box

Een van mijn meest favoriete haarproducten is de Hair Rehab Box! Deze box bevat een mix van heerlijke natuurlijke haarproducten van het merk Hairlust. Het is vergelijkbaar met een beauty box, maar dan specifiek gevuld met haarproducten. De foto van hierboven is wat je mag verwachten van zo’n Hair Rehab Box. Zo heb ik zelf de producten getest, en het is echt heerlijk! Jezelf lekker verwennen met de producten die heerlijk ruiken en ook nog eens het haar versterkt en beschermt (tegen breken). Dankzij deze box krijgt douche een hele andere ervaring. Echt een momentje voor jezelf 😊. Bovendien is deze box ook heel leuk als cadeau idee voor dames.

En, wat zijn jouw favoriete haarproducten? Laat het mij weten in een reactie hieronder, en ook of je eventueel al ervaringen hebt met Hairlust. Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie