3 redenen waarom je een regendouche zou moeten kopen
1 min. leestijd

3 redenen waarom je een regendouche zou moeten kopen

Hangt er op dit moment nog een kleine douchekop in jouw badkamer en wil je deze graag omruilen voor een grote regendouche? Begrijpelijk want naast dat een regendouche er luxe en prachtig uitziet, geeft het ook een totaal nieuwe douche ervaring. Ben je nog niet echt overtuigt, dan biedt dit artikel 3 redenen waarom je een regendouche zou moeten aanschaffen.

Premium badkamer

Zoals in de intro is benoemd, creëert een regendouche een luxe uitstraling in de douche cabine. Dit komt omdat er vaak geen verticale stang bij komt kijken. De douchekop is gemonteerd aan de bovenzijde van de wand, wat een premium of luxe uitstraling creëert. Zo lijkt het net alsof je je in een hotel bevindt. 

Een heerlijke ontspannen gevoel

Een regendouche geeft een totaal nieuwe douche ervaring. Het douchen zelf kan al een heerlijk ontspannen gevoel opleveren, maar met een regendouche wordt dit gevoel gestimuleerd. Dit komt omdat een regendouche een brede straal produceert, waardoor je als gebruiker omhelst wordt met warm water. De brede straal zorgt er namelijk voor dat het warme water over het hele lichaam wordt verdeeld. Op deze manier blijf je onder de warme straal staan, ook al ben je je benen aan het wassen. 

Gebruik van twee douchekoppen

Het komt vaak voor dat een regendouche wordt geleverd met twee douchekoppen. Zo heb je de regendouche en een kleinere douchekop, voor wanneer je op een normale manier wilt douchen. Dit maakt het voor jou mogelijk om zelfstandig de beslissing te nemen of je de regendouche gebruikt of niet.

Waar op letten tijdens de aankoop van een regendouche

Een regendouche kopen brengt echter ook nadelen met zich mee. Zo verbruikt een regendouche meer water als een normale douchekop. In een tijd waar je zorgvuldig om moet gaan met verwarming, is het daarom een lastige keuze om een regendouche te nemen. Een regendouche kan namelijk gemiddeld 20 liter water per minuut verbruiken, waar een normale regendouche op de 11 liter per minuut zit. Ook niet onbelangrijk is dat een regendouche niet verstelbaar is in hoogte of laagte en dat het niet in iedere badkamer geschikt is. Door goed te informeren en na te vragen bij een expert, kun je uiteraard zelf de keuze maken om een regendouche aan te schaffen of niet. 

 

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie