Wat je sterrenbeeld je verteld over je Fashion kleding stijl
6 min. leestijd

Wat je sterrenbeeld je verteld over je Fashion kleding stijl

Het is algemeen bekend dat je sterrenbeeld je veel inzichten kan geven over je karaktereigenschappen en kenmerken. Maar wist je dat je sterrenbeeld je ook veel kan vertellen over je stijl? Met deze inzichten zal je beter instaat zijn om de kleding te kiezen die het beste bij je past. Lees snel verder zodat je stijlvoller dan ooit voor de dag kunt komen.

sterrenbeeld mode dames

Sterrenbeeld Ram – trendy accessoires

Als sterrenbeeld ram ben je te omschrijven als spontaan en je staat dan ook bekend om je spontane acties. Als ram kan makkelijk overstappen van de ene stijl naar de andere. De voorkeursstijl van een ram zijn de klassiekers waarbij graag uitstapjes gemaakt mogen worden naar een coole street-style. Als ram weet je als een ware kameleon je stijl naadloos aan te passen aan de gelegenheid en de seizoenen. Als ram leg je het beste het accent op gestroomlijnde en afslankende kledingstukken. Je mag je ook uitleven met trendy accessoires, mits dit ingetogen accessoires betreft.

Sterrenbeeld Stier – comfortabele kleding

Als sterrenbeeld stier ben je sociaal, zorgzaam en voel je je betrokken bij anderen. Als stier deins je er niet voor terug om je opvallend maar stijlvol te kleden. Je mag graag gewaagde stukken en accessoires dragen. Als stier mag je graag het wauw-effect creëren en ben je graag met mode bezig. Als stier mag je graag comfortabele kleding dragen die tegelijkertijd wel modieus is. Je hebt een goed oog voor de vorm en de functie van je kleding.

Sterrenbeeld Tweelingen – trendy stijl

Tweelingen hebben veel levenslust en als tweelingen ben je creatief en heb je de behoefte aan zelfstandigheid en zelfontplooiing. Als tweelingen mag je graag kleding dragen die de aandacht trekt. Je vindt het heerlijk als mensen aan je vragen wat je draagt en waar je het hebt gekocht. Je stijl is te omschrijven als gestroomlijnd maar zeker niet eenvoudig. Als tweelingen heb je een trendy stijl maar mag je ook graag overschakelen naar andere stijlen. Het liefst draag je nooit twee keer dezelfde outfit.

Kreeft – combineer je outfit met een andere stijl

Als sterrenbeeld kreeft ben je niet bang om je emoties en gevoelens te laten zien. Als kreeft mag je ook graag nieuwe dingen uitproberen. Als kreeft heb je een zeer verfijnd gevoel voor stijl. Als kreeft wil het nog weleens voorkomen dat jij degene bent die op een bepaalde gelegenheid overdressed is. Het liefst ga je voor een tijdloze klassieke uitstraling en kies je voor strakke lijnen. Op het gebied van mode kan je jezelf uitdagen door kledingstukken te combineren met een totaal andere stijl. Als kreeft ga je voor verfijnd en elegant maar zonder dat dit verstikkend is. Als kreeft kan je altijd terug vallen op de tijdloze klassiekers.

sterrenbeeld fashion stijl

Leeuw – levendige tinten

Als sterrenbeeld leeuw ben je van nature energiek en mag je anderen graag steunen. Een leeuw is een trost dier en krijgt dan ook graag de aandacht die het verdient. Als leeuw deins je er dan ook niet voor terug om opvallende kledingstukken te dragen. Als leeuw doe je er goed aan om je passie, enorme levenslust en liefde te vertalen in je garderobe. Als leeuw ben je niet bang om nieuwe en levendige tinten en printjes te proberen. Met de allerlaatste modetrends kijk je het liefst nog even de kat uit de boom en vertrouw je het liefst op je eigen gevoel.

Maagd – casual stijl

Als sterrenbeeld maagd heb je behoefte aan een stukje rust in het leven en succes in het leven. Als maagd weet je precies hoe je je sterke vrouwelijke punten kan accentueren. Je hebt een grote voorkeur voor de klassiekers en op maat gemaakte silhouetten. De kleuren rood en ivoor passen goed bij je, combineer deze twee voor een krachtig effect. Je voorkeur is klassiek en als het even kan op maat gemaakt. Je bent een volwassen kameleon in een casual stijl.

Sterrenbeeld Weegschaal – suède en zijde

Als sterrenbeeld weegschaal straal je positieve energie uit aan je omgeving en weet je in iedere situatie de balans te behouden of te brengen. Als weegschaal ben je niet bang om je stijl net op het randje te houden, wetende dat je de balans zal weten te bewaren. Je bent niet bang om donkere kleuren te dragen en je wilde kant te laten zien. Je voorkeurskleuren zijn zwart, grijs en marine. Je mag graag metalen accessoires dragen. Ook mag je graag een twist aan de klassiekers geven en mag je graag weelderige stoffen zoals suède en zijde dragen.

Sterrenbeeld Schorpioen – uit de comfortzone

Als sterrenbeeld schorpioen ben je intelligent en wil je graag je kennis met anderen delen. Als schorpioenen heb je behoefte aan veiligheid. Als schorpioen heb je de gave om er 24 uur per dag en 7 dagen per week perfect uit te zien. Voor anderen een raadsel hoe je dit voor elkaar krijgt. Je hebt zo je favoriete kleding en je bent hierin een beetje een gewoontedier. Zo kan je een favoriet kledingstuk hebben wat je in meerdere kleuren hebt. Omdat je van veiligheid houdt is het moeilijk om uit je comfortzone te stappen. Uitdaging voor de schorpioen is om een mysterieuze twist in de stijl te gaan brengen door uit die comfortzone te stappen. Je zou je kunnen laten verrassen met een kledingbox.

horoscoop fashion stijl

Sterrenbeeld Boogschutter – kieskeurige fashion stijl

Als sterrenbeeld boogschutter mag je graag nieuwe dingen ondernemen. Je bent nieuwsgierig ingesteld en je voelt je fijn als je nieuwe dingen kunt ontdekken. Je mag graag vrouwelijke kleding dragen maar bij voorkeur wel netjes dichtgeknoopt bij gelegenheden. Kleding die je vrouwelijke silhouetten accentueren draag je graag maar het is soms wel een drempel die je over moet om dit daadwerkelijk te dragen. Je grote voorliefde zit hem toch wel in een gepolijste en kieskeurige stijl. Als boogschutter weet je krachtige kleuren tot combineren tot een stijlvol en gepolijst geheel.

Steenbok – eenvoudig maar verfijnde fashion stijl

Als steenbok wil je graag het maximale uit het leven halen en mag je anderen graag aanmoedigen dit ook te doen. Ook ga je het liefst voor comfortabele kleding die gewoon lekker en gezellig is. Je stijl is te omschrijven als verfijnd en comfortabel met een twist. Voor de steenbok wordt het tijd voor een update in de schoenstijl en de jeans. Als steenbok weet je je stijl mee te laten evolueren met de mode maar de voorkeur is altijd gezellig en knuffelbaar. Hoewel de stijl eenvoudig mag zijn moet deze voor een steenbok wel verfijnd zijn.

mode stijl voor mijn sterrenbeeld

Sterrenbeeld Waterman – uniek en creatief

Als sterrenbeeld waterman heb je de behoefte om je op een onafhankelijk manier te uiten. Vrijheid staat bij de waterman dan ook hoog in het vaandel. Als waterman zie je er vaak geweldig uit. Je mag graag je intense deel van je persoonlijkheid laten zien door kleding te dragen met gewaagde prints. Je vindt het heerlijk als de schijnwerpers op je gericht zijn en aandacht te krijgen. Je kleding is een middel wat je graag mag inzetten om de aandacht naar je toe te trekken. Je stijl is uniek en creatief te noemen. Meestal trendy maar soms ook opstandig, ongewoon of lekker anders. Experimenteer eens met prints in felle kleuren.

Vissen – fijne smaak voor kleding

Als sterrenbeeld vissen kan je je goed opstellen voor de mensen om je heen. Je helpt graag anderen en je hebt een goed inlevingsvermogen. Als mensen je kleding zien dan willen ze die graag ook hebben. Je hebt een fijne smaak voor kleding ondanks de grillige flair die terug te vinden is in je garderobe. Je houdt er van om op te vallen maar zonder dit te overdrijven. Experimenteer wat meer met vloeiende silhouetten die je vrouwelijke vormen op een luchtige manier accentueren. Je mag graag de mode volgen en daarin de meest comfortabele kledingstukken kiezen. Accessoires met daarin edelstenen verwerkt staan je goed.

 

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie