TOP 3 Beste Boxspring Lease België | LOISIR.nl
3 min. leestijd

TOP 3 Beste Boxspring Lease België | LOISIR.nl

Beste vergelijker, leef jij in België en wil je graag een boxspring lease? Je bent dan op de juiste review gearriveerd. Wij schrijven al jaren reviews en vergelijking voor de beste lease concepten, waaronder de beste boxspring lease. En uit ons onderzoek en ervaringen bekomen we een top 3 beste boxspring lease voor België.

Laten we direct beginnen voor de beste keuze!

Beste Boxspring Lease voor België Nr. 1: Bedrent

boxspring-lease-belgie

Zonder twijfel is de beste boxspring lease voor België bij Bedrent te regelen. Deze leverancier is gevestigd in Nederland maar levert ook in België. Waarom is dit dan de beste boxspring lease aanbieder voor België, zou je denken?

Wij schrijven al jarenlang reviews en ervaringen over boxspring leasen. Zo is onze populaire vergelijker al meer dan 4.500+ keer bekeken. Bedrent staat consequent op nummer 1 als beste boxspring lease voor zowel Nederland als België. Ook zijn we bij deze partij in de showroom gaan kijken, waar alles prima in orde is. Met name de hoge kwaliteit valt ons op.

Bedrent staat op nummer 1 omdat zij het beste aanbod hebben voor hoge kwaliteit tegen de goedkoopste prijs. Ze zijn ook de enige aanbieder die volledig in eigen beheer leasecontracten afsluiten. Dit geeft veel meer zekerheid. 

Wat centraal staat zijn de  9 zekerheden die zij garanderen:

  • Een eigen merk boxsprings met zeer hoge kwaliteit, genaamd Lettobeds.
  • Geen BKR registratie
  • 100% Lease en dus geen krediet
  • Persoonsgegevens zijn veilig
  • Gratis levering en montage aan huis
  • Verhuizing en/of upgrade gratis
  • Levering binnen 10 dagen
  • 60 maanden garantie en service (6 maanden is ook mogelijk)
  • Overname na afloop is mogelijk (uniek)

Benieuwd naar de kwaliteit? Bekijk hier voorbeelden van Lettobeds. Haar eigen merk wordt met de eigen hand gemaakt en op 181 punten gecontroleerd alvorens men uitlevert aan de klant. De kwaliteit blijkt ook uit de 25 jaar garantie op het bed.

Nu denk je wellicht: zijn ze dan niet heel duur? 

Dat is nu het unieke aan Bedrent. Ze bieden een goedkope optie aan waarbij je kan leasen van 25 euro. Toch kiezen de meeste mensen voor de iets duurdere variant van 40 euro. Dit is alsnog gemiddeld 20% goedkoper dan vergelijkbare aanbieders. 

Wil je meer weten? Klik op deze link met meer informatie over het beste boxspring lease voor België. 

Beter Bed België Boxspring Lease Nr. 2: nieuw concept Leazzzy

beste-boxspring-huren-belgie

De tweede beste keuze als boxspring lease voor België is Beter Bed met haar Belgische tak. In 2022 heeft zij haar lease aanbod flink uitgebreid.  Dit gaat onder de naam Leazzzy.nl. Ze bieden een viertal modellen aan, waarbij de prijs begint vanaf 29,95 euro en oploopt tot 49,95 euro per maand. De kwaliteit hiervan is helaas wel standaard.

In vergelijking tot Bedrent is de prijs bij Beter Bed lease duurder. Tevens is de kwaliteit vrij standaard en daarmee ook lager. Beter Bed staat dan ook niet bekend om haar kwaliteit. Maar als we bij een andere partij goedkopere boxsprings leasen met hogere kwaliteit, dan is dat uiteraard een betere keuze.

Tip: je zoekt op leasen, maar bij Beter Bed is het slimmer om te kopen. Immers, een goedkope boxspring kopen is altijd voordeliger dan leasen. Alleen wanneer je een luxe boxspring wilt kopen van duizenden euro’s, dan is leasen een slimmer keuze.

Een goedkope boxspring kopen? Bij Beter Bed hebben ze vaak grote acties met boxsprings vanaf zelfs 369 euro! Bekijk hier de actie aanbiedingen 

Beste Boxspring Lease voor België Nr. 3: Homediscounter.lease

De derde beste keuze als boxspring lease voor België is de partij Homediscounter.lease. Dit is een relatief nieuwe partij. Uiteraard is het bekend van Homediscounter, wat een van de grootste meubel leveranciers in Nederland en België is. Meer recentelijk in 2022 hebben zij ook een boxspring lease concept gelanceerd.

Het voordeel aan dit concept is dat zij goede kwaliteit bieden. Ze hebben mooie boxsprings die heerlijk slapen. Helaas is de prijs wel hoger in vergelijking tot Bedrent (de nummer 1). Zo is het goedkoopste model bij Homediscounter.lease vanaf 41,95 euro per maand. Dit loopt op tot 74,95 euro per maand. Oké, dat is wel een super luxe boxspring maar wel iets te veel van het goede.

Naast boxspring kan je ook allerlei andere meubels leasen. Daarbij is Homediscounter.lease vooral interessant bij meubels leasen. Zo kan je 50% korting krijgen wanneer je twee of meerdere meubels wilt huren. Handig voor expats, studenten of gewoon als je even krap bij kas zit.

Meer weten? Lees onze Homediscounter.lease review met onze ervaringen.

En, wat vind jij de beste boxspring lease in België? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

 

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie