Keukenapparatuur Huren 2023? Vergelijken TOP 3 Beste Aanbieders
4 min. leestijd

Keukenapparatuur Huren 2023? Vergelijken TOP 3 Beste Aanbieders

Beste vergelijker, wil keukenapparatuur huren voor thuis? In 2023 zijn er veel aanbieders voor het leasen van keukenapparatuur. De prijs en kwaliteit verschilt echter enorm. In dit artikel kan je de beste aanbieder tot keukenapparatuur huren vergelijken (particulier). Uit onze vele reviews, ervaringen en vergelijkingen hebben we de top 3 geselecteerd. Overige aanbieders komen niet in aanmerking, omdat zij minder goed scoren op prijs en/of kwaliteit.

Op naar de vergelijking!

Waarom keukenapparatuur huren voor thuis? De voor- en nadelen

keukenapparatuur-huren-vergelijken

Allereerst een korte blik op de voor- en nadelen, want waarom zou je een keukenapparatuur huren voor thuis? Aanbieders van lease apparatuur zitten niet stil. Na enkele jaren ontwikkelen en groeien, is het aanbod enkel aantrekkelijker geworden voor 2023. Dat wilt niet zeggen dat er geen nadelen zijn.

Dit zijn de voordelen bij keukenapparatuur huren:

 1. Duurzaam: zeker wanneer je kiest voor leasen van refurbished keukenapparatuur
 2. Super makkelijk: eenvoudig online bestellen en alles word voor je geregeld
 3. Geld: in plaats van een grote eenmalige uitgaven kan je de kosten spreiden over kleine, maandelijkse uitgaven
 4. Gratis reparatie en vervanging
 5. Gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd
 6. Lagere energierekening door slimme technologie (gezien de hoge kwaliteit van het keukenapparatuur)

De voordelen kunnen worden samengevat als gemakkelijk, duurzaam en kosten efficiënt.

Het grootste nadeel is de prijs. Meestal ben je op de lange termijn duurder uit bij huren vs. kopen. Tenzij je kiest voor de refurbished optie, dan kan je goedkoper uitvallen. Of als je een pechvogel bent wie haar keukenapparatuur vaak stuk gaat. In dat geval is huren voordeliger, omdat reparatie en vervanging gratis zijn.

Een tweede nadeel is dat de huurperiode meestal een meer-jaren-plan is. Het is mogelijk om keukenapparatuur voor enkele maanden of één jaar te huren, maar dan neemt de prijs toe.  

Wil je weten hoe koffieapparatuur huren werkt bij de beste aanbieder? Lees hier hoe het werkt.

Beste aanbieder keukenapparatuur huren 1. BlueMovement

In de vele reviews en vergelijkingen die we hebben geschreven blijft BlueMovement de beste aanbieder voor keukenapparatuur huren. Dit is een initiatief van Bosch lease, waarbij je de hoge kwaliteit van Bosch keukenapparatuur kan huren.

Waarom is BlueMovement de beste keuze?

Simpel: ze bieden de beste prijs en kwaliteit aan.

Na een uitgebreide vergelijking blijkt uit onze BlueMovement review dat zij de goedkoopste aanbieder is voor het huren van luxe, dure keukenapparatuur. Zo kan je een koelkast leasen vanaf 10,99 per maand. Een wasmachine vanaf 9,99 per maand. En een vriezer vanaf 7,99 euro per maand. In ruil daarvoor ontvang je echter wel de hoge kwaliteit Bosch keukenmachines.

Naast de hoge kwaliteit en de lage prijs staat het initiatief vooral bekend om haar duurzaam streven. De keukenapparatuur bezit slimme technologie. Zo is de afwasmachine gericht op weinig waterverbruik, de koelkast op zuinigheid, en de slimme wasmachine voor het optimale energieverbruik. Bovendien kan je ook kiezen voor “refurbished”, waardoor je bijdraagt aan een circulaire economie.

Belangrijk: je hebt 30 dagen proefperiode. Niet tevreden? Binnen 30 dagen ontvang je per direct je geld terug. Dit is een betrouwbaar initiatief van Bosch, dus het is het proberen waard.

Bekijk hier het aanbod en kortingsacties bij BlueMovement

Beste aanbieder keukenapparatuur huren 2. Bundles

BlueMovement is verreweg de beste aanbieder voor keukenapparatuur huren. Op de tweede plaats komt Bundles. Dit is een kleinere organisatie waarbij je de volgende keukenmachines kan leasen:

 1. Wasmachine
 2. Droger
 3. Vaatwasser
 4. Volautomatische koffiemachine

Uit onze eerdere Bundles review waren we al enthousiast over de hoge kwaliteit. De prijs was alleen ook aan de hoge kant. Dit is in 2023 gelukkig verbeterd. De prijs is een stuk lager geworden, alhoewel nog altijd een paar euro per maand duurder dan BlueMovement.

Al met al een waardige speler voor de tweede positie als beste keuze.

Wil je direct door naar het assortiment van Bundles? Bekijk hier hoe het werkt.

Uniek aan Bundles is dat zij, naast keukenapparatuur huren, ook een luxe koffiemachine ter lease aanbieden. Bij dit concept ontvang je een gratis luxe koffieautomaat. Je betaalt op basis van het gebruik. Drink je drie koppen koffie per dag? Dan betaal je alleen voor die drie koppen. De bonen, die FairChain zijn, krijg je gratis, en altijd op tijd, thuisbezorgd. Ze hanteren een proefperiode van twee maanden waarin je het gratis kan uitproberen. Geen risico dus, maar wél heerlijke koffie.

Ik maak zelf ook gebruik van het koffieabonnement. Wil je weten wat mijn ervaringen zijn? Lees hier alles over koffiemachine leasen voor thuis.

keukenmachines-huren-vergelijken

Beste aanbieder keukenapparatuur huren 3. Coolblue

Tot slot hebben we onze bekende Coolblue. Natuurlijk kan je hier de nieuwe keukenmachines kopen. Maar wist je dat je bij Coolblue ook koekenappartuur kan leasen? In eerste instantie begonnen ze met koelkasten. Anno 2023 is het aanbod behoorlijk uitgebreid.

Bij Coolblue kan je verschillende keukenmachines leasen:

 1. Wasmachines
 2. Wasdrogers
 3. Was-droogcombinaties
 4. Vaatwassers
 5. Vriezers
 6. Koelkasten

De kwaliteit hiervan is vergelijkbaar met BlueMovement. Helaas is de prijs wel fors duurder. Soms betaal je meer dan 100% extra bij Coolblue. Dit komt echter wel met een voordeel. Bij Coolblue kan je kosteloos opzeggen na één jaar. Bij BlueMovement is de prijs alleen laag bij een abonnement van 6 jaar. Je kan ook voor één jaar of drie maanden looptijd kiezen, maar dan is de prijs wél vergelijkbaar met Coolblue.

Kortom: vind je het oké om keukenmachines te huren voor 6 jaar (met alle garanties en all-in-service inbegrepen)? Dan ben je bij BlueMovement het goedkoopste uit.

Wil je huren voor één jaar? Dan zijn Bundles en Coolblue ook het overwegen waard.

Meer weten? Lees hier onze Coolblue lease review

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie