5 Reden Koffiemachine Abonnement als Particulier Afsluiten
4 min. leestijd

5 Reden Koffiemachine Abonnement als Particulier Afsluiten

Heb je al eens overwogen om een koffiemachine abonnement als particulier te gaan afsluiten? Toen ik voor het eerst het concept tegenkwam was ik aangenaam verrast. Bij een koffiemachine abonnement krijg je een luxe koffiemachine (t.w.v. 1000 euro) er gratis bij. En er is meer. Er zijn 5 krachtige redenen om te kiezen voor het afsluiten van een koffiemachine abonnement als particulier. Dit weet ik uit ervaring. Zelf maak ik namelijk ook gebruik van zo’n abonnement. Welke dat is, en hoe mijn ervaringen zijn, lees je hieronder.

Ik schrijf al jarenlang reviews en vergelijkingen over nieuwe en populaire concepten. Na het lezen van dit artikel weet jij of een koffiemachine abonnement iets voor jou is (of waarom niet).

Laten we snel doorgaan!

Reden 1. Luxe koffiemachine + koffiebonen voor de prijs van een Nespresso-cupje

Beslist de grootste reden voor een koffiemachine abonnement als particulier afsluiten is omdat je een luxe koffiemachine gratis in huis krijgt. Het revolutionaire concept werkt namelijk zo dat je alleen betaalt per kopje koffie. Stel dat je een abonnement gaat afsluiten. De volgende dag krijg je een volautomatische luxe Siemens koffieapparaat in huis. Dit ter waarde van 1000,- euro. En je krijgt er nog meer bij, maar daar vertel ik zo over. Bij het abonnement kan je kiezen uit drie opties, namelijk:

  1. Klein gebruik met gemiddeld 2,5 koppen koffie per dag
  2. Normaal gebruik met gemiddeld 4 koppen koffie per dag
  3. Groot gebruik met gemiddeld 10 koppen koffie per dag

Binnen het abonnement betaal je alleen voor het aantal koppen koffie dat je drinkt. Bij klein gebruik is dit 0,49 euro per kopje. En dit loopt snel af bij groot verbruik zoals tot 0,28 euro per kop. Nogmaals: het enige waar je voor betaalt is voor het aantal koppen koffie dat je drinkt. De rest krijg je er allemaal gratis bij! Qua prijsstelling wordt het super interessant als je aan gemiddeld meer dan 4 koppen koffie per dag komt 😉.

Zelf heb ik er ook één in huis. De koffie is beter dan ooit, en mijn kat heeft er ook waardering voor!

koffieabonnement-particulier

Ik heb mijn luxe koffiemachine gekregen bij een abonnement via Bundles.nl. Naast mij zijn meer dan duizenden klanten tevreden. Zo hebben ze meer dan 400 recensies gehad met een gemiddelde score van 8.9! Daarbij leveren ze in het abonnement ook – altijd automatisch – duurzame FairChain koffiebonen met een heerlijke smaak

Wil je meer weten over een gratis luxe koffiemachine in huis? Klik hier voor meer informatie.

Tip: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop via de bovenstaande link met meer informatie!

Reden 2. Altijd heerlijke koffie, iedere dag weer

Als je geen koffieliefhebber bent, hoef je als particulier niet te kiezen voor een concept als een koffiemachine abonnement. Immers, je kunt ook kiezen voor zo’n goedkoop apparaat waarbij je pads of cupjes kunt gebruiken. De kwaliteit is dan wel aanzienlijk minder.

Als je een echte koffieliefhebber bent dan wordt een koffieabonnement voor jou interessant. Naast het model Siemens EQ6 krijg je namelijk ook (o.b.v. zogenaamde IoT-technologie) altijd automatisch en op tijd Moyee koffiebonen in huis. Moyee Coffee wordt ‘100% specialty coffee’ genoemd: premium Arabica met een zogenaamde “cupping score” van 80+. Het is de combinatie van de Siemens volautomaat met deze heerlijke koffiebonen, wat leidt tot zo’n lekkere kop koffie. Iedere dag weer. Daarmee ben je eens en voor altijd af van die “bagger” koffie, ofwel “slootwater” 😉.

Je leest het goed. Binnen het abonnement ontvang je dus altijd genoeg koffiebonen op basis van je gebruik. Ook dit alles is inbegrepen, immers: je betaalt alleen voor het aantal koppen koffie dat je drinkt.

Meer weten? Lees eens dit artikel over koffiebundel leasen voor thuis.

Reden 3. Alles-in-1

koffiemachineabonnement-particulier

Een derde sterke reden om als particulier te kiezen voor een koffiemachine abonnement, is dat het een alles-in-1 abonnement is. Je hoeft nergens meer naar om te kijken. Alles wordt voor je geregeld. Bij een lidmaatschap krijg je de volgende zaken:

  • Luxe koffiemachine ter waarde van 1000,- euro
  • Altijd op tijd bezorgde FairChain koffiebonen van Moyee, op basis van je koffiegebruik
  • 100% all-in service en onderhoud (nooit meer kosten hieraan)
  • Inclusief reinigings- en ontkalkingsmiddelen
  • Levenslange garantie en gratis vervanging van het apparaat bij reparatie (bij reparatie ontvang je de volgende dag sowieso een nieuwe machine)

Dit is wat ik noem: Alles-in-1! Puur gemak, puur genieten.

Het alles-in-1 lease concept is niet alleen beschikbaar voor een koffiemachine abonnement. Als particulier kun je ook luxe meubels leasen voor een lage maandelijkse prijs. Denk aan hoge kwaliteit Bosch koelkasten, wasmachines, drogers, et cetera. Deze kun je al leasen vanaf 9,95 euro per maand. Meer weten? Lees dan mijn BlueMovement review.

Reden 4. Duurzaamheid

Een vierde reden om een koffieabonnement als particulier af te sluiten betreft de duurzaamheid van het concept. Koffiepads en -cupjes werken over het algemeen met goedkope “wegwerp”-apparaten en aluminium coffeecups. Deze dragen beide fors bij aan de afvalberg. Bij Bundles werken ze met de beste apparaten die na afloop van een abonnement volledig worden gerefurbished om – zo goed als nieuw – weer opnieuw te worden ingezet.

De machine die je krijgt bij CoffeeBundles werkt met FairChain koffiebonen van Moyee. Niet alleen is dit duurzamer, omdat je aanzienlijk minder afval hebt (plastic en aluminium). Ook is het ethischer omdat FairChain betekent dat je (1) boeren in arme koffielanden een eerlijke prijs geeft, gecontroleerd met Blockchain-technologie, en (2) de bonen in het land van herkomst zowel brandt als verpakt, om significant meer waarde achter te laten in koffielanden (50/50 verdelingsprincipe).

Wil je meer weten over een gratis luxe koffiemachine in huis? Klik hier voor meer informatie.

Tip: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop via de bovenstaande link met meer informatie!

Reden 5: Flexibel abonnement en snel geregeld

Een laatste reden om te kiezen voor dit concept is omdat het flexibel en snel geregeld is. Zo kun je iedere maand opzeggen. Je zit nergens aan vast. Wel is het zo dat als je binnen vijf jaar opzegt, ze een bedrag van 50 euro in rekening brengen voor verhuiskosten (voor het ophalen en volledig refurbishen van de machine). Maar goed, dat is wel zo logisch lijkt mij. Bovendien is de flexibiliteit heel fijn. Mocht je ooit van gedachten veranderen, dan kun je het dus per direct opzeggen. No strings attached!

Naast een koffieabonnement kun je ook andere soorten abonnementen afsluiten. Zo is het kostentechnisch bijzonder interessant om je te verdiepen in boxspring-lease. Dit concept maakt het mogelijk om een luxe boxspring in huis te krijgen in ruil voor een kleine, maandelijkse vergoeding. Onderaan de streep ben je iets duurder uit, maar daarvoor heb je wel altijd een heerlijke nachtrust dankzij de hoge kwaliteit boxspring. Bovendien bespaar je jezelf 3.000 euro of meer aan hoge aanschafwaarde. Meer weten? Lees hier mijn objectieve boxspring lease vergelijking.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie