Volautomatische Koffiemachine Huren? Vergelijk 5 Aanbieders
5 min. leestijd

Volautomatische Koffiemachine Huren? Vergelijk 5 Aanbieders

Beste vergelijker, in dit artikel gaan we aanbieders vergelijken voor volautomatische koffiemachine huren. Dit is nogal een specifieke zoekterm, en dus vind je hier ook een specifieke vergelijking. We gaan de beste aanbieders vergelijken om te zien wie de beste prijs en kwaliteit biedt.

Tevens behandelen we specifieke voor- en nadelen per aanbieder. Zo kan je bij de één een volautomatische koffiemachine huren voor thuis. Bij de ander vind je automaten voor op de werkvloer. En er zijn aanbieders waarbij je zelfs kan huren voor één dag.

Volautomatische koffiemachine huren? Lees verder en begin met vergelijken!

Volautomatische koffiemachine Huren: Beste Aanbieders Vergelijken

In deze vergelijking hebben we gekeken naar verschillende aanbieders voor volautomatische koffiemachine huren, namelijk:

 1. Bundles
 2. Jacobs Douwe Egberts (JDE)
 3. Bar Company
 4. Gio Coffee
 5. Koffiebarhuren

Er is één partij waarbij je een volautomatische koffiemachine kan huren voor thuis. Deze partij heet Bundles. De andere partijen leveren automaten voor het bedrijfsleven.

Volautomatische koffiemachines vergelijken: Bundles

volautomatische-koffiemachine-huren-vergelijken

We beginnen met een bijzondere aanbieder voor volautomatische koffiemachine huren: Bundles. Het is de enige partij in Nederland waarbij je een koffiemachine kan leasen voor thuis. Als particulier hoef je geen duur automaat te kopen. Je kan ook kiezen om dit te huren. Zekers, op de lange termijn ben je hierdoor duurder uit. Op de korte termijn is het echter vooral veel luxe en service voor weinig geld.

Zelf heb ik ook een koffiemachine van Bundles in huis. Dit is hoe het werkt: je kan aanmelden met een twee maanden-proefperiode. Na aanmelding ontvang je een volautomatische koffiemachine van Siemens t.w.v. +1000 euro. Hier hoef je niet voor te betalen. In plaats daarvan betaal je per consumptie. Zo ontvang je iedere maand nieuwe, FairChain koffiebonen op basis van jouw voorkeur. Je kan kiezen uit vier smaken.

Ik huur de volautomatische koffiemachine nu meer dan twee jaar. Ik heb nog nooit zonder koffiebonen gezeten. En de maandelijkse kosten vallen ook mee. Voor mij is dit rond de 35 euro. Daar zit dan wel écht alles in: heerlijke koffiebonen, schoonmaakspullen en gratis bezorging van nieuwe koffiebonen in. Ook reparatie en onderhoud is inbegrepen. Oftewel: een all-in prijs.

Bij het vergelijken van volautomatische koffiemachines huren mag Bundles beslist niet ontbreken. Een top partij waardoor ik iedere dag heerlijke koffie kan drinken. En dat zonder grote 1000 euro te spenderen aan een apparaat 😉

Tip: je kan altijd gebruik maken van een twee maanden-proefperiode; bevalt het dan niet, dan wordt de volautomatische koffiemachine weer opgehaald bij je en de borg teruggestort.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

PS: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop via de bovenstaande link met meer informatie!

Volautomatische koffiemachines vergelijken: JDE

volautomatische-koffiemachines-huren

Bron: website JDE

Jacobs Douwe Egberts is een grotere partij voor volautomatische koffiemachines huren. Zij leveren aan bedrijven die behoefte hebben aan een automaat voor meerdere bezoekers of werknemers. Zo toont de afbeelding hierboven de top 3 meest populaire volautomaten aan. Ieder apparaat heeft haar eigen specificaties. Doorgaans zijn ze geschikt voor zo’n 10 – 30 bezoekers/medewerkers per dag. De verschillende typen koppen koffie varieert tussen de 8 a 12, afhankelijk van de machine. De vul tijd is circa 35 seconden.

Jacobs Douwe Egberts is een bekwame, professionele partij. Ze leveren landelijk aan bedrijven, kantoren, restaurants, scholen en zelfs fabrieken. Om de actuele prijzen te achterhalen kan je een offerte opvragen.

Bij de huur zitten geen gratis koffiebonen. Bij een koffiemachine leasen voor thuis is dit wel het geval, in het bedrijfsleven echter niet standaard. Sommige partijen bieden wel deze mogelijkheid, maar uiteraard tegen een apart tarief.

Volautomatische koffiemachines vergelijken: Bar Company

volautomatische-koffiemachines-vergelijkenBron: website Bar Company

Een leuke aanbieder in deze vergelijking voor het huren van volautomatische koffiemachines is Bar Company. Dit bedrijf doet het net even iets anders. Haar focus ligt vooral op tijdelijke verhuur van koffieapparaten.

Heb je een flexibele oplossing nodig? Bij Bar Company kan je verschillende koffiemachines al huren vanaf 1 dag. Dit kan met of zonder koffiebonen.

Het leuke aan deze partij is dat de koffieapparaten volledig zijn gericht op tijdelijke verhuur. Natuurlijk kan je dit ook wat langer huren, maar voor flexibele huur zijn ze een prima keuze. Zo bieden ze enkele interessante voordelen aan, zoals:

 1. De volautomatische koffiemachines staan op een verrijdbaar plateau en hebben een eigen watertank van 20 liter (ze hebben wel stroom nodig)
 2. De koffiemachines bevatten genoeg opties (cappuccino, etc) en kunnen door bezoekers zelf worden bedient
 3. Je kan zelfs jouw logo erop laten zetten
 4. De capaciteit is 200 koppen koffie per uur

Volautomatische koffiemachines vergelijken: Gio Coffee

automatische-koffiemachines-huren-vergelijkenBron: website Gio Coffee

Gio Coffee mag niet ontbreken bij het vergelijken van volautomatische koffiemachines huren. Zo biedt deze partij bijna 20 modellen aan! Positief aan dit bedrijf is dat zij de prijzen transparant weergeven op haar mooie website. Zo kan je al een koffiemachine huren voor op de werkvloer vanaf 22 euro per maand. De duurdere varianten zijn 70+ euro per maand, voor wie veel bezoekers heeft.

Een aandachtspunt bij Gio Coffee is dat de minimale huurperiode 12 maanden bedraagt. Voor kortere periodes kan je beter terecht bij Bar Company of Koffiebarhuren (zie onder). Vind je het prima om een apparaat langer te huren? Dan krijg je best wel wat voordelen bij Gio Coffee.

Dit zijn een aantal voordelen van Gio Coffee:

 1. Transparant: weergeeft als een van de weinigen prijzen op de website
 2. Hoge klanttevredenheid: 4.7 uit 5 reviewscore op Trustpilot
 3. Veel verschillende volautomatische koffiemachines om te huren
 4. Ze leveren met all-in-service (d.w.z. inclusief koffiebonen en toebehoren)
 5. Leuk: je kan een gratis koffieproeverij aanvragen om te testen 😉

Volautomatische koffiemachines vergelijken: Koffiebarhuren

automatische-koffiemachines-vergelijkenBron: website Koffiebarhuren

Koffiebarhuren is onze laatste aanbieder bij het vergelijken van volautomatische koffieapparaten huren. En overigens niet de slechtste. Ze hebben al reeds 1500 bedrijven voorzien van hun mobiele koffiemachines (zie afbeelding). Van 449 reviews krijgen ze een gemiddelde review van 9.2 uit 10. Dat is een hoge score!

Sterk aan koffiebarhuren is dat je de mobiele machines al vanaf één dag kan huren. Dit is dus hetzelfde als bij de Bar Company. Overigens kan de machine ook los geleverd worden (zonder verrijdbare kar). En ook ludiek: je kan een eigen barista huren! Dit tegen een uurtarief van 29 euro. En de barista kan ook als gastvrouw/heer fungeren. Handig 😊.

De huurprijzen staan niet openbaar op de website. Hiervoor kan je een offerte aanvragen. Al met al een prima keuze.

Dit was het einde van het vergelijken van volautomatische koffieapparaten huren. Naar welke aanbieder gaat jouw voorkeur uit, en waarom? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie