Woonkamer leasen: vergelijken meubel lease in woonkamer
4 min. leestijd

Woonkamer leasen: vergelijken meubel lease in woonkamer

Beste vergelijker, in deze review gaan we woonkamer leasen vergelijken op basis van de beste keuze. We hebben meerdere reviews en vergelijkingen geschreven binnen de wereld van meubels leasen. Van koelkasten en boxsprings tot aan complete woonkamersets. De markt voor leasen trekt aan, en voor goede redenen!

Wat is de beste keuze onder woonkamer leasen? Uit onze ervaring en vergelijking vind je hieronder een TOP 3.

De TOP 3 onder Woonkamer lease vergelijken: de beste keuze

woonkamer-leasen-vergelijken


Er zijn verschillende aanbieders voor het vergelijken van woonkamer lease. De meeste zijn helaas niet interessant. Zo heeft Woon-lease.nl een te beperkt aanbod. En In-lease.com biedt vooral lagere kwaliteit meubels. Tevens vind je geen prijzen op de website en dient alles via offerte te worden aangevraagd. Dat is niet meer van deze tijd.

Deze aanbieders zijn uiteraard niet de beste keuze bij woonkamer lease vergelijken.

Welke dan wel?

Hieronder vind je de TOP 3. De één is de beste in complete woonsets, de ander biedt de beste prijs/kwaliteit voor boxspringlease, én we hebben een super aanbieder voor lease van keukenapparatuur.

Laten we beginnen

Homediscounter.lease: complete woonsets leasen

Onder woonkamer lease vergelijken is Homediscounter de beste keuze wanneer je een complete woonkamer wilt leasen. Bij deze partij kan je ook banken, tafels en boxsprings leasen. Daarvoor is het echter niet de beste keuze. Specifiek voor complete woonsets is het wel de beste keuze.

Bij Homediscounter.lease kan je van alles leasen. Als je echter een losse meubel wilt nemen, ben je prijstechnisch relatief duurder uit. De grootste kostenbesparing pak je bij het leasen van een complete woonkamer.

Hierbij een voorbeeld:

  1. Vitrine leasen kost zo’n 20 euro per maand
  2. Een complete woonkamer kost zo’n 30 tot 50 euro per maand

Bij woonkamer leasen kan je zelf aangeven hoeveel meubels je wilt. Maar als klant is het voordeel eenvoudig. Zodra je twee of meer meubels wilt leasen, krijg je 50% korting. Daarom is het verschil zo groot.

Wil je meer informatie? Lees hier onze uitgebreide review over Homediscounter.lease voor de beste koopjes, tips en meer.

Bedrent: de beste boxspring lease keuze

woonkamer-lease-vergelijker

Specifiek voor woonkamer lease vergelijken is Homediscounter.lease een interessante keuze. Wanneer het aankomt op boxspring leasen is er een overduidelijke winnaar. Op onze website vind je tientallen reviews en vergelijkingen voor de beste boxspring lease.

Uit onze ervaringen en testen weten we dat Bedrent de beste keuze is. Waarom? Lees hiervoor onze review over Bedrent.

Het leasen van een boxspring is in mijn ogen slimmer dan het leasen van een woonkamer. Kijk, als je ergens kort verblijft, of je bent op reis, dan is een woonkamer leasen wel handig. Maar voor de lange termijn ben je altijd duurder uit. De reden is omdat woonkamer meubels niet veel slijten. Een tafel, dressoire, TV-meubels, die gaan letterlijk tien jaar mee (als het niet meer is).

Bij een boxspring is dit anders. Een luxe boxspring kost vaak duizenden euro’s. Heel duur. Maar dan heb je wel een zeer goede nachtrust. Je leven wordt er serieus beter door. Immers, wie goed slaapt is vrolijker. En wie vrolijker is haalt meer uit het leven.

Bovendien ondergaat een boxspring al snel slijtage. Het is in dat aspect dus veel logischer om te kiezen voor leasen. Ja, onderaan de streep zal je meestal (en dus niet altijd) duurder uit zijn met leasen. Maar anderzijds geeft het wel gemak, zoals geen directe grote uitgave, gratis reparatie en onderhoud en meer voordelen.

Eenzelfde voordeel kunnen we behalen met het leasen van keukenapparatuur. Dat maakt onze TOP 3 voor woonkamer lease vergelijken compleet 😊.

BlueMovement: keukenapparatuur leasen

lease-aanbieder-woonkamer-vergelijken

BlueMovement mag absoluut niet ontbreken in onze lijst voor woonkamer lease vergelijken. Sterker nog, het is verre weg de beste keuze wanneer je keukenapparatuur wilt leasen. Ja, ja, hoort een keuken nu bij een woonkamer? Voor sommige wel in ieder geval 😉.

Waarom BlueMovement?

Dit is een initiatief van Bosch voor meer duurzaamheid en circulaire economie. Bij BlueMovement kan je namelijk hoge kwaliteit Bosch apparatuur leasen tegen een lage prijs. Dat is echt een koopje. Zo heb je een luxe koelkast, wasmachine, vaatwasser en meer vanaf 9,95 euro per maand.

Dat is goedkoop.

En daarbij krijg je ook gratis bezorging, reparatie, onderhoud, vervanging bij schade, et cetera.

Meer weten over het aanbod? Lees onze BlueMovement review voor het complete aanbod met de beste keuzes en tips.

Leuk concept ter inspiratie: Koffiemachine leasen voor thuis

Een laatste aanbieder onder woonkamer lease vergelijken is Bundles. Zij bieden een leuk concept aan wat ik je wil meegeven ter inspiratie. Het concept is dat je een volautomatische koffiemachine van Siemens kan leasen. Wil je iedere dag heerlijke koffie drinken in je nieuwe woonkamer? Dan is dit concept geniaal.

Ik heb zelf ook een koffiemachine geleased. Dagelijks drink ik verse koffie van FairChain koffiebonen. Super lekker.

En het concept is echt uniek. De koffiemachine heb ik gratis gekregen. In plaats daarvan betaal ik een klein bedrag per kopje koffie. Dat is iets van 40 eurocent per kopje.

Natuurlijk is dit service, gemak en luxe. Op de langere termijn ben ik duurder uit dan zo’n goedkoop Senseo ding. Maar de kwaliteit daarvan is ook bagger. Ik drink liever lekkere koffie. Zo begin ik de dag goed en plezierig.

En handig: de koffiebonnen worden iedere maand gratis thuisbezorgd. Altijd op tijd, omdat je een voorraad krijgt.

Meer weten over dit unieke concept? Lees mijn ervaringen over koffiemachine leasen voor thuis

Waarom woonkamer lease vergelijken?

We leven in 2022 en 2023 komt er ook weer aan voordat je het weet. Het leven gaat snel. Het meest waardevolle bezit is tijd. Hoe meer je hiervan geniet, hoe beter. En waarom niet meer genieten door het leasen van woonkamer meubels? Waarom niet genieten van prachtige meubels die je kan leasen voor een lagere, maandelijkse prijs.

Voor alle duidelijkheid: op de lange termijn is woonkamer leasen duurder dan kopen.

Wanneer je dure meubels gaat kopen, dan kan woonkamer leasen nog wel eens goedkoper zijn. Maar als je goedkope meubels koopt, zal je logischerwijze altijd goedkoper uit zijn.

Bij woonkamer lease vergelijken is het belangrijk dat je de beste keuzes maakt. Ik heb dit onderzoek voor je gedaan. De uit vergelijking beste keuzes van hierboven bieden de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Zo maak je financieel de juiste beslissing wanneer je toch wilt leasen.

Waarom een woonkamer leasen? Dit zijn de voordelen:

  1. Je woonkamer inrichten tegen een vaste, lage maandelijkse prijs
  2. Gratis levering en montage
  3. Gratis reparatie en onderhoud
  4. Eventueel met gratis verhuisservice (bv. vanuit je studentenflat of huurhuis naar andere woning)
  5. Geen kredietchecks

Dit laatste is handig: je kan meubels leasen zonder BKR

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie