Beauty Kerstcadeau geven? De Goodiebox natuurlijk!
3 min. leestijd

Beauty Kerstcadeau geven? De Goodiebox natuurlijk!

Een beauty Kerstcadeau is natuurlijk een mustgive geschenk aan alle beauty queens. Heb jij ook een vriendin die houdt van beauty, en wil je haar een leuk kerstcadeau geven? Beauty producten zijn in dit geval voor de hand liggend. Maar met Kerstmis wil je het liefst een meer origineel cadeau geven. Iets wat anders is dan normaal, en natuurlijk supergaaf is om te krijgen. Nu hebben wij het perfecte idee voor een beauty kerstcadeau, en dat is namelijk de Goodiebox! Goodiebox is de beste keuze onder de beauty boxen, en daarom het beste beauty kerstgeschenk van dit jaar.

In dit artikel beschrijven we waarom Goodiebox een superleuk beauty kerstcadeau is. Ook gaan we de Goodiebox van December uitpakken, om te zien wat er allemaal in zit. Zo weet jij wat je ongeveer kan verwachten. Maar het blijft altijd spannend, en altijd een verrassing. De inhoud van de Goodiebox is namelijk nooit hetzelfde, en dat maakt het zo leuk!

Laten we snel doorgaan. Of je kan verder lezen met dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Waarom Goodiebox als Beauty Kerstcadeau

Een Goodiebox heeft enkele grote voordelen als beste beauty box keuze zoals blijkt uit onze beauty box vergelijking. Eigenlijk is beauty box een abonnement service, maar je kan ook een giftcard geven voor Goodiebox. Daar straks meer over, maar waarom zou je een Goodiebox cadeau willen geven? Dit zijn alle voordelen van een Goodiebox op een rijtje:

  • Er zitten 5-7 full size producten in Goodiebox als beauty kerstcadeau. Bovendien zijn het vaak nieuwe, trendy A-merken die nog maar net in de winkel uit zijn. Daarmee ontdek je nieuwe producten en loop je ook nog eens voorop qua trends
  • Gemak en service: als je haar een Giftcard geeft krijgt ze drie maanden lang een Goodiebox gratis thuisbezorgd!
  • Verrassing: iedere giftbox zit vol verrassing. Wat zal er deze keer in de box zitten? Je weet het nooit en daarom is iedere maand weer een feestje wanneer de giftbox wordt bezorgd.
  • Beloning: ze verdient het maandelijkse verwenmomentje voor haarzelf. Even wat Me-time en heerlijk ontspannen. Ontsnap aan de dagelijkse drukte!
  • Heel veel voor weinig: in iedere Goodiebox zitten producten met een waarde tot soms wel 150 euro, terwijl de maandelijkse abonnementskosten maar 24,95 euro zijn! De minimale waarde qua inhoud van een Goodiebox is 80 euro, maar dit is meestal veel hoger. Je krijgt dus heel veel waar voor je geld, en dat is dan ook de reden dat dit bedrijf zo populair is en hard groeit. Bovendien zit je nergens aan vast. Het abonnement is binnen 24/7 opgezegd. Maar naast een abonnement kan je haar een Giftcard cadeau geven, waarbij je haar drie maanden een Goodiebox schenkt. Super origineel!

Juist omdat een Goodiebox nooit hetzelfde is, geeft dat enorm veel verrassing en plezier. Dit maakt het een spannend en origineel beauty kerstcadeau voor iedere vrouw die geeft om haar verzorging!

Wat mag je verwachten van Goodiebox als Beauty Kerstcadeau?

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van een Goodiebox als beauty kerstcadeau. Zo zijn de onderstaande foto’s gemaakt van de Goodiebox in December. Maar ieder jaar kan de inhoud anders zijn, waarbij het eigenlijk ieder jaar leuk is om zo’n beauty kerstcadeau te geven. Ik sluit niet uit dat dit een alternatief wordt voor de standaard Rituals als beauty kerstgeschenk 😉. Hieronder twee impressiefoto’s.

De Goodiebox kan op twee manieren geven als beauty kerstcadeau. De eerste is door direct een abonnement voor haar te kopen. Hierbij zit je nergens aan vast, want het is 24/7 opzegbaar. De andere mogelijkheid, en die is leuker als het echt een kerstcadeautje is, is het geven van een giftcard. Als je haar de giftcard geeft, krijgt ze voor 3 maanden lang een gratis Goodiebox thuisbezorgd. Ze weet niet wat erin zit, dus iedere keer is het weer een super leuke verrassing! Dat maakt de Goodiebox een super idee als beauty kerstcadeau 😉.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie