Kledingbox Cadeau voor Mannen: 5x Tips voor dit Cadeau Idee
4 min. leestijd

Kledingbox Cadeau voor Mannen: 5x Tips voor dit Cadeau Idee

Ben jij opzoek naar een uniek en tegelijkertijd stijlvol en modieus cadeau voor heren? Een van de beste cadeautips voor mannen is het geven van een Kledingbox cadeau. Een Kledingbox is een service waarbij je via een online vragenlijst en kort telefoongesprek met een personal styliste, een kledingbox laat samenstellen gebaseerd op zijn smaak en kledingstijl. Het persoonlijk advies van de personal styliste is geheel gratis. Vervolgens krijg je de kledingbox cadeau opgestuurd. Je betaalt achteraf voor alleen de kleding die hij cadeau houdt. De rest kan je gratis terugsturen. Gaaf toch? In deze inspiratieblog lees je 5x waarom een Kledingbox cadeau de beste cadeautip voor heren is. Lees dus snel verder!

#1 Gratis styling en mode advies als cadeau

kledingbox cadeau geven

Een van de grootste en leukste voordelen aan een Kledingbox cadeau is de gratis personal styling die je krijgt. Het Kledingbox concept is dusdanig dat je via een online vragenlijst (en/of een kort telefonisch gesprek) zijn kledingsmaak en -stijl kan invullen / opgeven. Vervolgens gaat de personal styliste voor jou aan de slag. Zij kijkt naar de laatste modetrends puur gebaseerd op zijn kledingstijl. Ook kijkt de modestyliste wat hem goed staat gezien zijn lichaamsafmetingen en kledingmaten. En al die modekennis wordt samengevat in een leuke en originele kledingbox die jij aan hem cadeau kunt geven. Daarmee is het zelfs voor jou een verrassing wat er in zit! Met dit cadeau geef je een man dus niet alleen kleding cadeau, maar ook gelijk persoonlijke kledingadvies op maat. En dat geheel gratis, want hij hoeft alleen voor de kleding te betalen die hij houdt. De rest kan hij gratis terugsturen.

Inspiratie nodig? Klik hier voor inspiratie en aanbiedingen voor herenkleding.

#2 Altijd trendy heren outfits voor hem op het werk

kledingbox cadeau mannen

Een tweede reden waarom een Kledingbox cadeau voor mannen een van de meest origineelste cadeautips is, is omdat het super trendy is! Want dankzij de kledingbox die door een personal styliste wordt samengesteld, zal hij een complete trendy outfit ontvangen die hij direct kan dragen. Zo kan dat een complete outfit (met schoenen en al) zijn voor op het werk, voor zomaar of voor iets anders. Met jouw cadeau zal hij er daardoor meer trendy en modieus bijlopen. En als hij het echt leuk vindt dan kan hij er altijd voor kiezen om vaker een kledingbox voor zichzelf te bestellen.

Inspiratie nodig? Klik hier voor inspiratie en aanbiedingen voor herenkleding.

#3 Alleen betaling voor de kleding die hij houdt

Een meer praktisch voordeel aan een Kledingbox cadeau voor mannen is dat je vrijwel verzekerd bent van een goed en nuttig cadeau voor hem. Zo zal hij kleding altijd wel kunnen gebruiken. Maar het beste is dat er in een kledingbox minimaal twee outfits zitten en ook nog eens accessoires. Als jij bijvoorbeeld een kledingbox cadeaubon voor 100 euro geeft, dan zal hij dit vrijwel zeker kunnen gebruiken voor een paar van de kledingstukken. Het is namelijk zo dat hij alleen betaald voor de kleding die hij thuis houdt. Als hij dan voor een waarde van 150 houdt, kan hij zelf 50 euro bij betalen. Maar hij kan er ook voor kiezen om kleding met een waarde van 100 euro te houden waardoor hij volledig jouw Kledingbox cadeau benut. Heel praktisch dus, want zo heeft hij zelf de vrijheid om te kiezen wat hij wel of niet leuk vindt! Zo weet je zeker dat je een goed en leuk cadeau geeft aan hem. Want dat is zeker niet het geval wanneer je zelf op eigen initiatief kleding voor hem haalt. Bij mannen is dat sowieso altijd lastig!

Vind jij het kledingbox concept ook geniaal? Let dan op: als je wilt weten wat de beste kledingbox is ga dan naar deze top 3 kledingbox vergelijken.

#4 Snel, gemakkelijk en eenvoudig: nooit meer zelf shoppen dankzij jouw Kledingbox Cadeau

kledingbox cadeau heren

Mannen houden van snel en eenvoudig. Ze zijn praktisch aangelegd en willen weinig tijd verspillen aan zaken die niet relevant zijn voor hem. Heel vaak is het zo dat mannen een hekel hebben aan kleding shoppen. Een dag lang slenteren in de winkelstraten voor een mooie outfit? Geen denken aan zal menig man stellen! En juist daarom is een mannen kledingbox zo’n perfect cadeau. Het concept is namelijk snel, gemakkelijk en eenvoudig. Wanneer jij hem de eerste kledingbox cadeau geeft zal hij niet alleen nieuwe kledingoutfits ontvangen. Ook zal hij kennis maken het met concept en ontdekken hoe snel en eenvoudig het is.

Inspiratie nodig? Klik hier voor inspiratie en aanbiedingen voor herenkleding.

#5 Met een Kledingbox Cadeau heb je een cadeau op maat

kledingbox mannen cadeautip

Een laatste reden voor het cadeau geven van een kledingbox aan mannen is een cadeau op maat. Met een kledingbox geef je letterlijk een cadeau op maat. Het is en blijft namelijk een van de moeilijkste dingen bij het halen van een mannen cadeau. Wat zou hij leuk vinden? Zou hij het gebruiken? Met een kledingbox ben je ervan verzekerd dat je een leuk en nuttig cadeau geeft. Want kleding heeft hij sowieso nodig, hoe je het ook went of keert. Maar met een kledingbox cadeau krijgt hij trendy en modieuze kleding, volledig op maat volgens zijn kledingsmaak en kledingstijl.

Wacht dus niet langer meer voor het bestellen van een kledingbox cadeaubon! Het zal beslist een originele verrassing voor hem worden, wanneer hij zijn eerste kledingbox uitpakt. En wil je nog meer informatie? Lees dan eens deze blog over 7x kledingboxen voor mannen vergelijken.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie