Beautybox abonnementen, welke zijn er en wat kun je ermee?

Deel dit artikel met jouw vrienden als je het waardevol vindt!

Zet het woordje ‘box’ ergens achter en het lijkt alsof het direct een succes is. We zien steeds meer producten en diensten die middels een soort van abonnementsdienst in een box worden verkocht. Denk hierbij aan ons recente artikel over maaltijd boxen. Dit werkt volgens hetzelfde idee. Op dat na kun je beautyboxen niet met een maaltijdbox vergelijken. En nemen we je daarom mee in ons blog over deze nieuwe populaire beautybox abonnementen. Overigens is er dankzij het internet naast beautyboxen ook een hele grote selectie aan betaalbare beauty producten beschikbaar. Maar naast losse producten zijn ook beautybox abonnementen in opkomst. Bekende voorbeelden hiervan zijn Goodiebox, of de service van de Bijenkort NL. Hieronder lees je alles wat je moet weten bij het overwegen van het nemen van een beautybox abonnement. 

Wat is een beautybox?

Uiteraard bevat een beautybox een selectie aan beauty producten. Maar laten we bij het begin beginnen. Mocht je nog niet helemaal op de hoogte zijn van wat een beautybox nu precies is, laat ons dat dan even voor je ophelderen. Sommige mensen verwarren dit nog wel eens met de kledingbox. Logisch aangezien de term ‘beauty’ ook vaak in de modewereld wordt gebruikt. Alles over kledingboxen lees je hier. En voor meer informatie over beautyboxen blijf je gezellig op deze pagina hangen.

Een beautybox is een leuke doosje gevuld met nieuwe, inspirerende cosmetica en andere beautyproducten. Deze kun je op verschillende manieren bestellen. Afhankelijk van welke je besteld, kan dit middels een abonnement. Waarbij je elke maand een nieuwe box opgestuurd krijgt met verrassende producten.

Naast beautybox abonnementen, kun je ook kiezen voor een beautybox die je eenmalig besteld wanneer het jouw uitkomt. Hier gaan we later nog wat dieper op in en kijken we naar welke beautyboxen er zijn en wat de verschillen zijn.

beautybox abonnement

Wat zit er in een beautybox?

Beauty producten! Wat wil een vrouw nog meer? Ja de beautyboxen zijn gevuld met leuke en nieuwe cosmeticaproducten. Je kunt het zo gek niet bedenken je kunt het tegen komen in een van de boxen. Van Mascara, Eyeliners, verschillende crèmes, lippenstift, luchtjes. Je hebt wel een idee denk ik.

Verschillend per aanbieder zijn de aantallen producten die je elke keer weer in je box krijgt. Maar doorgaans is dit van minimaal 5 tot 8 producten. In sommige beautyboxen tref je ook nog beauty tips aan voor de betreffende producten. Veelal wordt er met een thema gewerkt en verandert deze met elke box.

Wat is het voordeel van een beautybox?

Er zijn meerdere positieve kenmerken weg te schrijven over een beautybox. Laten we eens gaan kijken naar wat de voordelen zijn.

Inspirerend en verrassend.

Wanneer je een abonnement hebt, waarmee je elke maand of andere te kiezen periode een leuke box thuisbezorgd krijgt. Dan is het net alsof je jezelf een cadeautje geeft. Hoewel je vaak op de website van de aanbieder kunt zien wat er in de box van deze of volgende maand zit. Is het wanneer je hier niet naar kijkt, elke keer weer een grote verrassing wat er in de box zit.

Op deze manier leer je op een goedkope manier nieuwe producten kennen. Wat natuurlijk super inspirerend is! Cosmetica producten waarvan je het bestaan niet wist of altijd dacht dat het niets voor je was. Tot je het nu een keer zelf kan proberen.

Proefdiervrij.

Dit verschilt per aanbieder van de beautybox. Hoewel de meeste duurzaam bezig zijn. Zul je natuurlijk uniek moeten zijn en behalve op een leuke manier cosmetica producten verkopen, ook iets goeds moeten doen voor het milieu. Daarom zul je zien dat enkele beautyboxen alleen producten hanteren die proefdiervrij zijn.

Beauty & parfum

Veel goedkoper dan in de winkel.

Een ander groot voordeel van beautyboxen is de prijs. Omdat het bedrijf waar jij de beautybox besteld groot kan inkopen bij de fabrikant. Kunnen ze dit veel goedkoper doen, waardoor jij ook veel minder betaald voor de beauty producten. De korting die je krijgt ligt meestal gemiddeld rond de 60% maar kan soms wel oplopen tot 80%. Dit is natuurlijk een koopje!

goedkope beautybox abonnomenten

Altijd een cadeau in huis.

Je zult vast wel denken, het mag dan wel zo goedkoop en leuk zijn. Maar wat moet ik met producten die ik niet wil of gebruik? De kans is natuurlijk aanwezig dat er een keer iets in de box zit, dat je niet wilt gebruiken. Onze tip is dan om dit product te bewaren, je kunt deze een keer cadeau doen aan een vriendin waarvan je weet dat ze het wel leuk vindt.

De doosjes waarin de producten worden bezorgd. Zijn meestal ook oogstrelend hebben een mooi design. Je zou er een of twee kunnen bewaren om daar bijvoorbeeld een keer de producten in te doen die je niet wilt houden en deze zo cadeau doen aan iemand anders.

Welke beautyboxen zijn er?

Het mooie van beautyboxen is dat ze klein zijn, door de brievenbus passen. En je niet beperkt bent tot bestellen bij Nederlandse aanbieders. Wanneer je globaal kijkt, dan zul je veel beautyboxen vinden. Niet allemaal leveren wereldwijd. Maar toch zijn er enkele die dat wel doen, en heb je natuurlijk de beautyboxen die gewoon uit Nederland komen. Daarom hebben we hieronder 4 beautyboxen vermeld die momenteel erg populair zijn in Nederland. Veel plezier met de volgende beautybox abonnementen. 

beautybox maandabonnement

Goodiebox.

Dit is een van de nieuwste beautyboxen uit Nederland. Ze werken volgens een maandabonnement waarbij je elke maand een nieuwe box met 5 nieuwe fullsize producten krijgt voor €19,95. De waarde van de Goodiebox fluctueert tussen de 70 en 90 euro. Meer informatie over de Goodiebox vind je hier.

Styletone.

Deze box is een stuk goedkoper dan het hierboven vermelde Goodiebox. Voor Styletone betaal je € 12,50 per maand en krijg je 5 fullsize beautyproducten. Een leuke aanrader onder de beautybox abonnementen.

goedkoop beautybox abonnement

DutBle Goodiebox.

Een andere beautybox is de Goodiebox van DutBle. Wij hebben zelf mogen ervaren hoe het is om zo’n Goodiebox in ontvangst te nemen, en we waren aangenaam verrast met de inhoud. Op de foto hierboven zie je een voorbeeld, maar iedere Goodiebox bevat andere beauty items. Zo zat er in onze box een aantal kleinigheidjes, maar er zat ook een mooi Perditi dameshorloge bij. De waarde van zo’n Beauty Goodiebox van DutBle is zo’n 129 euro, maar alleen het Perditi dameshorloge is al veel meer waard.

Voor slechts 8,95 per maand krijg je iedere 3 maanden (!) een nieuwe Goodiebox, met altijd een waarde van meer dan 100 euro. Dat is dus gewoon een super aanbod. En bovendien is er via de volgende link een actie waarbij je al voor 5 euro de eerste beauty box in ontvangst mag nemen (en dit is altijd opzegbaar). Klik op de volgende link en ontvang je eerste Goodiebox voor slechts 5 euro. Ga naar de website van DutBle Goodiebox.

Bluxbox.

Wederom een Nederlands bedrijf dat samenwerkt met beauty guru Mari van der Ven. Bij Bluxbox krijg je niet elke maand, maar om de maand. (elke 2 maanden) een nieuwe box. Ook hanteren ze meer producten in de box en krijg je tussen de 8 à 10 producten voor € 29,95 per 2 maanden. 

beautyboxen abonnement

Lookfantastic Beauty Box.

Dit is de enige in dit rijtje die niet uit Nederland komt. Maar uit het verenigd koninkrijk. En als enige die naast een beautybox ook een ware online cosmetica beauty shop en fysieke winkel heeft waar je losse producten kunt bestellen. Lookfantastic staat al jaren bekend als een van de beste cosmetica boutiques van Europa en bezorgd dus ook een beautybox wereldwijd. Gezien hun ervaringen is lookfantastic een veilige keuze onder de beautybox abonnementen. 

Vind hier meer informatie over de Lookfantastic Beauty Box, en ontdek het zelf.

Ervaringen met beautybox abbonementen

Aangezien wij onderzoek hebben gedaan naar de verschillende beautyboxen en de populariteit hiervan. Hebben we de boxen nog niet zelf getest (op uitzondering v.d. DutBle box) en zijn daarom erg benieuwd naar jouw ervaring met deze beautyboxen. Heb jij het al geprobeerd, vertel ons dan je ervaring.

All our photo’s are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels.